Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Het nieuwe Tinderen

Ger
 • Op 8 december 2014

Hoeveel mensen Tinderen nog? Ik dacht dat de hype wel voorbij was, eigenlijk. Een beetje zoals ChatRoulette en Omegle enzo. Dingen die even lekker vies leuk zijn, en dan gaan we over tot de orde van dag. Blijkt niet zo te zijn. Er is nu een videootje opgedoken van een nerd die graag Tindert, maar te lui is om zelf naar rechts te swypen om chicks te liken. En dan kun je twee dingen doen: iemand inhuren of iets bouwen. De nerd koos voor het laatste.

Wij houden van tech. Wij houden van gadgets. Wij houden van mensen die originele dingen bedenken en handig zijn met computers. Maar jongens, dit gaat ons wat te ver. Is dit sneu of is dit sneu? Videootje kwam overigens via de twittert van @danielverlaan. Dan weet u dat.

Hamvraag: Tinderen jullie nog?

Reacties

 1. Skip16

  Door dit soort jongens ontstaan dingen zoals de Oculus Rift. Het gaat veel meer om het bouwen dan de uiteindelijke toepassing. Zeker niet sneu dus

 2. pintiol

  Absoluut niet sneu, vindt dat jullie (te) veel zeiken over producten? Dit is tech, en het is knap gemaakt!

  • G

   @pintiol @skip16

   Absoluut waar, maar kan zo’n mega whizkid niet iets nuttigers maken? Er staan al hele ‘automatic-tinder-swype-right’-apps in de App Store.

  • Skip16

   Als elke beginnende programmeur zo zou denken zou hij zichzelf nooit ontwikkelen. Om iets nuttigs te maken moet je eerst een heleboel onnuttige dingen maken – die waarschijnlijk ook al duizend keer zijn gedaan – om de benodige skills op te doen. En als je zo denkt: wat is de meerwaarde van jullie iPhone review, er zijn er al duizenden van?