Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (11) met PS4, Xbox One en iPhone 5C

Dennis de Vries

Een stevige line-up van vette gadgets van deze aflevering van Uitbuiken. We konden gamen op de Playstation 4, checkten in New York de Xbox One en vonden de iPhone 5C op de deurmat. Daar hebben we wel wat over te zeggen. Daarom is het een beetje jammer dat de geheugenkaart waar de audio op stond overleed na de opnames. Vandaar, k**geluid. Toch wilden we ‘m jullie niet onthouden. Dus dit is weer ‘Uitbuiken!’

 

  • De iPhone 5C ligt keurig netjes te wachten op deurmat van onze studio. We hebben een soort vanillevla-achtige gele versie van Apple gekregen. Tijd voor een unboxing! Nee, serieus. Als je wilt zien hoe kabeltjes en garantiebewijzen uit een doosje gehaald worden, dan verzoeken we je nu de site te verlaten. Binnenkort meer over deze nieuwe iPhone!
  • Deze week gaat de PS4 in de verkoop in Nederland. Bevoorrecht als wij zijn mochten we alvast proeven aan het next-gen geweld. Sony had allerlei games klaar staan, dus Dennis zit met de blaren op zijn duimen. Maar we vergeten ook de Xbox One niet. Nog nergens in Nederland te vinden, maar gelukkig hebben wij een correspondent in New York zitten.
  • Kort nieuws komt ditmaal van Phonebloks. Als je dacht dat een modulaire smartphone nog niet hip was, Motorola heeft een manier gevonden om ‘m nog hipper te maken. Verder rippen we de muziekcollectie van Google, zoeken we een iPad Mini 2 en zingen we voor Ger.
  • Nog even over smartphonehoesjes. Naar aanleiding van een eerdere stelling vroegen we jullie vorige week om mooie hoesjes te sturen. We kregen er een aantal binnen en recalcitrant als we zijn fakkelen we die even en plein public af. Want ook al zit hoesjesliefhebber Paul er nu bij, we blijven bij ons standpunt.
  • De stelling van deze week ging over Smell-O-Vision. Een wild idee, totdat bleek dat Microsoft ermee aan het experimenteren was. Verrassend genoeg waren jullie niet eens heel negatief en zag een aanzienlijk deel het helemaal zitten. Maar er kleven natuurlijk bezwaren aan. Mocht je al thuis een Smell-O-Vision installatie hebben staan: zet ‘m voor deze aflevering even uit. De afwas stond namelijk al een paar dagen.
  • Opmerkingen? Vragen? Liefdesverklaringen? Haatmail of ordinaire spam? Kon je het niet horen? Wil je zingen voor Ger? Laat ze lekker in de comments achter, of mail even naar uitbuiken@draadbreuk.nl

Tot volgende week!

 

Reacties

  1. Martijn Gritter

    Nog van harte Ger!!!!!