Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (15) met de vetste gadgets van 2013

Dennis de Vries

De kerstboom staat volledig opgetuigd in de studio van Uitbuiken, dus het sfeertje zit er goed in. Dennengeur, kerstliedjes, glimmende ballen en twee gasten met een microfoon die het maar niet eens kunnen worden over van alles en nog wat. Je begrijpt het al: dit is Uitbuiken!

  • Omdat het het einde van het jaar is, kijken we graag even terug op de afgelopen twaalf maanden. Daar gaan we niet zomaar aan voorbij, want we komen met de Draadbreuk 101! De 101 vetste, leukste, mooiste, meest opmerkelijke, belangrijke, innovatieve en goede tech van het afgelopen jaar. Bart, Paul, Ger en Dennis zaten in de jury, stemmen kan niet meer. Het eerste deel van de Draadbreuk 101 staat inmiddels online, maar dat had je natuurlijk allang gelezen!
  • Geruchten over Samsung! Nu zijn die er elke week, dus dat is op zich niet bijzonder. Wel leuk is dat het om een 12 inch tablet gaat, de Galaxy Note Pro, die schijnbaar op de CES in januari wordt gepresenteerd. Ook is er nieuws over grote datacenters in Nederland, kun je zwaaien naar je HP Envy laptop en is er een sms verstuurd met wodka. Dat lees je goed. Check maar even hoe dat werkt.
  • Vorige week hadden we voor de verandering eens geen stelling maar een vraag: wat vinden jullie het beste product van 2013? Jullie reageerden superveel en dat vinden wij, serieus, superleuk. Grote winnaar bij jullie is de Samsung Galaxy S4, die het vaakst genoemd werd. Goede tweede is de HTC One. Het blijft een eeuwige tweestrijd. Maar er werden ook genoeg andere producten genoemd, waaronder enkele opvallende keuzes…
  • Heb je opmerkingen? Vragen? Klachten, suggesties, steunbetuiginen, beterschapswensen of kerstkaarten? Stuur ze even naar uitbuiken@draadbreuk.nl. Neem af en toe even een pauze van het kerstmaal om de Draadbreuk 101 te checken en volgende week zijn we terug met een bijzondere Uitbuiken. Hou ‘m dus hierrr.

Fijne kerstdagen!

Reacties

  1. Sianto

    Er was geen weinig intresse in de Edge, alleen niet genoeg. Ze haalden iets van 19 miljoen op.

    Op de eerste plaats staat de HTC One