Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (16) XXL: Eindejaarsuitzending!

Dennis de Vries

Extra dik, extra goed gevuld, extra vet en met extra tech. We luiden 2013 uit met een speciale XXL aflevering van Uitbuiken. Niet alleen omdat Paul en Bart bij Ger en Dennis aanschuiven, ook omdat hij lekker lang is. Er is tenslotte een oude jaar om op terug te kijken en een nieuw jaar om op te proosten!

 • We beginnen bij het begin en in tegenstelling is dat nu eens niet januari maar mei. Toen werd het eerste idee voor Draadbreuk geopperd in, waar anders, onze stamkroeg. Tijdens de IFA gingen we ‘live’, en de rest weten jullie. Dat laatste is trouwens niet helemaal waar, want niet alles wat we maken voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en haalt de site. Dat reisje van Bart naar Korea met LG bijvoorbeeld. Beelden die niemand ooit heeft gezien…tot vandaag.
 • We hebben het nog even over de Draadbreuk 101. Over hoe de nummer 1, Netflix, ons leven heeft veranderd. Nu, dat is overdreven maar we vinden het wel fantastisch. Dat geldt natuurlijk ook voor de nummer 2, GTA V. Maar waar zijn de HTC One’s dan? De Galaxy S4-en en de iPhone 5S-en?
 • Het kan niet allemaal feest zijn, zo op het einde van het jaar. Er zijn namelijk ook een hoop producten, merken en diensten van ons heen gegaan. Respectvol als we zijn staan we dus even stil bij Altavista, Winamp en Hyves. En vragen we ons af wanneer Blackberry nou in godsnaam eens omvalt.
 • Beelden die nog nooit iemand heeft gezien, ze komen niet alleen uit Korea. Zo is ook de epische smartphone-contest-pilot achter de schermen gesneuveld. De wat? Het idee was als volgt: 2 teams, vier smartphones en een toffe opdracht. Gebruik de smartphone voor hints, voor aanwijzingen en om door Nederland en Duitsland te navigeren. Welke telefoon blijkt het handigst? Het waren aktie en avonturen deze zomer. Inmiddels is het winter en kunnen we jullie de trailer voorschotelen. Roep maar…smaakt dit naar meer?
 • We sluiten een eindejaarsuitzending af zoals je een eindejaarsuitzending afsluit; door even vooruit te kijken. Naar de CES. Naar de Apple iTV, naar wearable tech en naar de streaming-oorlog die gaat losbarsten. Je hoorde het hier het eerst.

Fijne jaarwisseling en een mooi 2014!

Reacties

 1. BroodjeKaas

  Ontzettend bedankt! Jullie humorvolle en verfrissende aanpak heb ik erg gewaardeerd. Ik hoop dat jullie ook in 2014 lekker tegendraads verslag doen van alle (paniek-)innovaties, nutteloze wearables, de net-niet-kersstruien van Bart en grove schendingen van onze privacy (godzijdank kan ik anno 2013 nog steeds mijn gal spuwen onder dit idiote pseudoniem). Wat Draadbreuk nog leuker zou maken – denk ik – is als jullie vaker producten naast elkaar zouden leggen (zoals jullie dat destijds bij BesteProduct deden met smartphones op een plankje). Maar dat is dan ook een smet op een verder fijne site! Fijne jaarwisseling, jongens!

 2. stijn v brummelen

  Dankjulliewel voor draadbreuk.. Het is esn fijne kijk en orginele kijk op tech. Bij RIP moet je de iphone 5 (niet alleen die van ger) ook niet vergeten. Gelukkig nieuw jaar.

 3. Erik

  Heel erg bedankt Draadbreuk! Wist in het begin niet zo goed wat ik er van moest verwachten toen jullie er zo geheimzinnig over deden, maar ik ben positief verrast. En natuurlijk dat uitbrakken in de vorm van uit uitbuiken terug is gekomen is een goede zet. Ook de site ziet er goed en overzichtelijk uit. Ik ben benieuwd wat 2014 ons gaat bieden op het gebied van tech. Nogmaals heel erg bedankt en een goede jaarwisseling!

 4. Sianto

  Zie uit naar een mooi jaar! Maar over reviews, blijven er DraadBreuk en BesteProduct reviews komen?

 5. BlauweVogel

  Draadbreuk bedankt voor een kwalitatief goede Nederlandse tech website! Een gat in de Nederlandse journalisten markt. Het enigste wat ik volgend jaar zou willen zien is meer variatie in de presatentoren van Uitbuiken, dus meer Paul en Bart of misschien wel gasten uit de Nederlandse techwereld. Keep up the good work!