Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (37) met LG G3, HTC M8 Ace & Wolfenstein

Bart
  • Op 26 mei 2014

Maandagavond, dus een nieuwe Uitbuiken! Deze week hebben we het over de nieuwe telefoon van LG, waarvan alle specs al op straat liggen, de goedkope variant van de HTC One M8 en we schieten Duitsers in Wolfenstein.

Morgen (dinsdag) is in Londen de presentatie van de LG G3. We waren uitgenodigd, maar zijn er helaas niet bij. Altijd jammer, wat trips naar de hoofdstad van Engeland zijn altijd leuk, maar gelukkig weten we al wat er gaat komen. De specificaties van de G3 liggen namelijk al een tijdje op straat. Bart en Ger hebben het over de specs en bespreken de interface van de vorige toestellen van de Koreaanse fabrikant.

Nieuws: HTC komt met goedkopere One M8

In het nieuws bespreken we de HTC One M8 Ace, het goedkope broertje van de M8 die begin juni aangekondigd zal worden. Grootste verschil is de behuizing, die van plastic zal zijn in plaats van aluminium en het ontbreken van de tweede lens op de camera. Daarnaast krijgt de Amsterdam Arena overal Wi-Fi, zodat je tijdens de voetbalwedstrijden van Ajax ook gewoon Draadbreuk kunt blijven volgen. Tenslotte nog een gruwelijk wazig bericht. Ik zou zeggen: kijk het, spoel de video terug, kijk ‘m nog een keer en krab vervolgens achter je oren. Deden wij ook.

Duitsers knallen in Wolfenstein

Weinig nieuwe gadgets de afgelopen week, dus tijd om eens wat anders te bespreken: het afknallen van Duitsers. In Wolfenstein welteverstaan, want er is weer een nieuw deel uit. The New Order heet de game en Bart legt uit wat het verhaal is. We bespreken een aantal toffe andere oude games, die je hier kunt vinden:

Wolfenstein 3D (het origineel is speelbaar!)

Stunts 4D

Theme Hospital (Nieuwe versie!)

Transport Tycoon Deluxe (Nieuwe versie!)

Supaplex

Championship Manager 01/02

Nou zijn we wel nieuwsgierig: welke oude games zou jij graag in een nieuw jasje willen zien? En speel je überhaupt nog demo’s? Laat het horen in de reacties!

 

Tot volgende week!

Reacties

  1. Richard

    Transport Tycoon is er nu nog steeds; openTDD. Wel is het door iemand anders veder ontwikkeld en het is gratis!