Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (38) met iPhone 6 en voice-recognition

Ger
  • Op 2 juni 2014

Het regent iPhone 6 geruchten en dus kunnen Paul en Ger het in een nieuwe aflevering van Uitbuiken het niet niet over hebben. Dat klinkt als een onhandige zin – is het ook – maar in dit geval wel de waarheid. Check vooral Facebook waarom.

Maar niet getreurd, de heren doen het graag voor jullie. Maar vooraleer dat vermaledijde telefoontje van wijlen Steve Jobs onder de loep wordt genomen, bespreken Ger en Paul eerst even de laatste trends op het gebied van Voice Recognition.

Dat is namelijk helemaal hip en te gek gaaf. Niet meer typen op je telefoon, nee, je blaft gewoon iets in en de smartphone doet zijn werk. Scheelt bij het autorijden, bijvoorbeeld. Maar wordt dat nu veel gebruikt en vooral: is het wel zo handig. Ger en Paul fulmineren er vandaag op los.

In het nieuws komt camerafabrikant Olympus langs en blijkt Google weer eens raar te doen. De zoekgigant wil namelijk satellieten inzetten om overal ter wereld online te kunnen zijn. Dus ook in de rimboe of bij Wolfheze, nabij Ede-Wageningen.

Ook spotten we een opmerkelijk bericht van Dyson, dat is dat merk van de hippe stofzuigers. ZIj hadden namelijk al veel eerder een Google Glass bedacht. Reden voor Paul om dat ding nog eens subtiel door de mangel te nemen. Hoe die dat doet?

Kijk Uitbuiken! Tot volgende week! 

 

NB. Hebben we in dit aankondigingsbericht toch heel subtiel het onderwerp iPhone 6 vermeden. Hoe trots zijn jullie?