Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (53) met Sony Xperia Z3 en een jaar Netflix!

Paul Gersen

De bladeren beginnen te vallen, het gure weer steekt op en langzaam wordt het koud. Inderdaad, het wordt herfst! Maar dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van een uiterst zonnige aflevering van Uitbuiken! te maken. Aflevering 53 alweer, met deze week twee nieuwe smartphones van Sony en een jaar Netflix.  En we hebben het natuurlijk ook even over #bendgate bij Apple!

Sony doet zijn best voor Draadbreuk

Ger was op de IFA in Berlijn een behoorlijk kritisch op Sony. Zijn mening: de aldaar gepresenteerde gadgets verdienden niet de schoonheidsprijs. Letterlijk. Dat hadden ze op het hoofdkantoor van de Japanse elektronicagigant ook gehoord en dus kreeg Ger een telefoontje. Of we misschien een paar toffere spullen wilden testen. En dus kregen we de Sony Xperia Z3 en de Z3 Compact in de brievenbus. En eerlijk is eerlijk, die zien er prima uit en werken ook nog eens goed. De mannen aan tafel leggen even uit waarom.

Roddel en achterklap over Apple en Oppo

Denk je dat het wel even gedaan is met alle geruchten over Apple, blijkt het tegenovergestelde waar. Nu gaat het verhaal dat in oktober een nieuwe Mac Mini wordt gelanceerd, samen met een paar iPads. Dat laatste wordt door verschillende techsites ook weer ontkracht, maar waar rook is, is vuur. Ook in oktober: een nieuwe telefoon van Oppo. De N3 om precies te zijn en die krijgt waarschijnlijk een aluminium behuizing en een scherm van 5,9 inch. Paul en Ger staan op de stoelen.

Netflix is here to stay

Op 12 september vierde Netflix een feestje. Op die dag was het on demand-kanaal precies een jaar in Nederland beschikbaar. En we kunnen inmiddels wel stellen dat het een succesverhaal is. Inmiddels heeft Netflix 600.000 tot een miljoen gebruikers in ons land. Paul en Ger zijn allebei lid van het eerste uur en leggen uit waarom het zo hard gaat, wat dit voor het Nederlandse televisielandschap gaat betekenen en noemen en passant ook even hun favoriete series.

Dit en meer in een spiksplinternieuwe aflevering van Uitbuiken! Volgende week zijn we er natuurlijk gewoon weer!