Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Een muts als gadget

Een muts als gadget
Ger
  • Op 30 september 2014

Archos brengt rare producten op de markt. Tablets voor in de keuken, bijvoorbeeld. Of een netbook met Android. Maf. Maar dit keer maakt het kleine gadgetmerk het wel heel bont. Archos introduceert de Music Beany. Een muts met bluetooth 3.0.

Want in een wereld waar we niet zonder een robbertje muziek op onze harses kunnen, is ene muts voorzien van oordopjes wel zo handig. Maar de Music Beany gaat verder. Met deze muts op het hoofd kun je zelfs hele gesprekken voeren via je eigenste eigen telefoon. Dan denk je wellicht: leuk en aardig, maar hoe gaat dat dan stroomtechnisch? Geen nood: deze stijlvolle winterse hoofddeksel heeft een 120 mAH accu aan boord om zo – volgens Archos – tot 6 uur te kunnen bellen.

Dude met Music Beany

Een mens moet verplicht boos kijken, met zo’n bluetoothmuts op, zo lijkt het.

Mocht de Archos Music Beany een beetje stinken door je zweetkop, heb je dikke pech; hij kan niet in de wasmachine. Je zult dus zelf voorzichtig met sop in de weer moeten gaan om de muts weer Robijnfris te laten ruiken.

De Music Beany kost 30 euro en moet over enkele weken in de winkels liggen. Draadbreuk heeft zo’n kek mutsje aangevraagd ter review. Wie weet zien we Paul Gersen dus binnenkort met zo’n ding op zijn kop. Wij kunnen niet wachten. Jullie ook niet?

Tags

Reacties

  1. Eenmothafuckingkaasschaaf

    (loopt een café binnen)
    “Is hier ergens een stopcontact? Moet effe mijn muts opladen”