Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (80) met de LG G4, DareDevil vanaf Platen & CD Beurs

Dennis de Vries

Deze aflevering wordt ditmaal niet opgenomen in de vertrouwde omgeving van Ger’s huiskamer. Neen, Draadbreuk staat op de enige echte Mega Platen & CD beurs. Waarom? Jay Z, Taylor Swift en ongetwijfeld Will.I.Am gaan streamingdiensten kapotmaken. Over een paar jaar streamt niemand meer muziek en Draadbreuk ziet dat als geen ander. Haha, nee hoor.

We begaven ons tussen de muffe geur van vinyl en trotseerden het geluid van duizenden brekende cd-hoesjes omdat Paul daar nu eenmaal was. De beste man heeft een bijbaantje als hoofdredacteur van een muziekblad en dan moet je dus acte de presence geven op deze beurs. Het is een andere wereld.

Mega Platen & CD-beurs

Filesharing betekent dat iemand je fysiek een plastic schijf in handen duwt. P2p op de platenbeurs wil zeggen dat je daadwerkelijk met iemand moet gaan zitten praten. De enige mediaspeler met shuffle-functie die we daar tegenkwamen was een oude Wurlitzer ter grootte van Ger’s huiskamer. De cloud is vervangen voor een kartonnen doos vol LP’s die iemand op de zolder van zijn opoe vond. Shazam is een rimpelige man die je ongevraagd het jaar van herkomst vertelt van elke obscure B-side die je in handen neemt en de haarkleuren van de bezoekers zijn ’50 shades of grey’.

LG lekt zelf de LG G4

Maar daar hebben we het verder niet over. Wel over de LG G4. Want hoewel die pas op 28 april gepresenteerd wordt, was er iemand binnen het bedrijf die al ‘publish’ drukte en de hele site gewoon online zette. LG herstelde de fout snel, maar niet voordat het complete internet de boel al geprintscreened had. En dus weten we wat we moeten verwachten.

Datzelfde geldt voor de nieuwe serie van Netflix. DareDevil. Het verleidt Paul en Ger tot een conversatie over het waarheidsgehalte van superhelden-films. Spiderman blijkt namelijk nep te zijn.

Tot volgende week!

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Denk inderdaad DAT heel veel lekken in sceme zjjn gezet. De G4 vind ik btw een prachtig toestel. Dat leer vind ik heel sexy, heel classy.