Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (89) met LG G4, Asus Zenbook Pro UX501 en ereaders!

Dennis de Vries

Bomvolle uitzending deze week. Nu zeggen we dat in bijna elke Uitbuiken, maar ditmaal is het ook echt zo. Meerdere gloednieuwe smartphones, een hele dikke – figuurlijk gesproken – notebook, Bart op een eenwieler en als klap op de vuurpijl: een ereader! Kijken dus!

Ger vindt de LG G4 fijn

Je hebt ‘m al eerder voorbij zien komen toen Bart zat te snuffelen aan het kalfsleer van de LG G4. Hij is inmiddels binnen op de redactie, dus kunnen we er nog eens nader naar kijken. Ger heeft de LG G4 in gebruik en vindt ‘m fijn. Zelfs over de software, in het verleden niet bepaald het sterkste punt van LG, is hij uitermate te spreken. En zijn homies in de kroeg kicken op het zwart glanzende leer. Dat is ook wat waard.

Asus Zenbook Pro UX501

De Asus Zenbook Pro UX501 is een hele dikke laptop. Dat is een manier om te zeggen dat hij krachtig en geavanceerd is. Hoe geavanceerd? Niemand minder dan Jeroen den Otter (bekend van Draadbreuk.nl!) schuift aan om zijn bevindingen te delen. Een goede accu, heerlijk toetsenbord, krachtige hardware en een opvallend handig touchscreen. Klein minpuntje is dat het beeldscherm in 4K-resolutie is. Waarom dat in vredesnaam een nadeel is, kun je zien in bovenstaande video.

Kobo Glo HD

Er gaan meestal uitgebreide onderhandelingen aan vooraf. In dit geval beloofde Bart om koffie te halen en drie rondjes in de kroeg voor zijn rekening te nemen. Als tegenprestatie krijgt hij van ons dan wat zendtijd in Uitbuiken om over ereaders te praten. In dit geval de Kobo Glo HD, met een e-ink beeldscherm in HD-resolutie. Dat is interessant, vindt Bart.

Volgende week: Coolwheel en Honor 6+

We konden de Coolwheel ophalen deze week. Een elektronische eenwieler die verder gaat waar de Segway gestopt is. De eerste meters (en eerste faal) kon je al even zien op Youtube, volgende week gaan we er verder mee. Datzelfde geldt voor de Honor 6+ smartphone. Nu live voor de camera ge-uncellofaand, volgende week wat langer in de uitzending.

Tot volgende week!