Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (36) met Philips M1X DJ en perstripjes!

Ger
 • Op 19 mei 2014

Al verbrand? Gauw naar binnen dan om de nieuwste aflevering van ’s werelds leukste techshow op het internet te bekijken. Deze week bespreken Paul en Ger in Uitbuiken onder meer een hele toffe DJ set van Philips (HEBBON!) en lachen ze om maffe perstripjes. 

M1X DJ van Philips

DJ’en is voor mensen die dat goed kunnen, horen we jullie denken. Totdat je een half uurtje hebt gespeeld met de Philips M1X DJ-set. Dit apparaat sluit je aan op je iPad en je kunt naar hartenlust plaatjes draaien. Als een malle. En dan is het niet eens heel erg moeilijk. Wij willen ‘m in ieder geval structureel op onze redactie hebben, om na een heftige brainstormsessie eventjes los te gaan met de M1X DJ. Ontwikkeld in samenwerking met Armin van Buuren, dus dan weet je het wel. Videoreview is in de maak!

Perstrippies

Draadbreuk reist verder de hele wereld over en laat dat dan ook graag aan jullie zien. De Epische Reisvideo is inmiddels een enorm populaire rubriek binnen onze community (en onszelf, maar dat geheel terzijde) en we vonden het wel leuk om jullie daar wat meer over in te lichten. Want: we gaan weer! Waar naartoe? KIJKEN NAAR DE NIEUWE AFLEVERING EN DAN KOM JE ERACHTER!

Verder bespreken we in het nieuws onder meer de nieuwe LG G Flex 2, blijkt er een voormalig Beatsmannetje geld te willen en hebben Apple en Google elkaar eindelijk eens de handen geschud.

Tot volgende week!

Reacties

 1. BroodjeKaas

  M1X-DJ, die naam móet wel door techneuten bedacht zijn. Ik vraag me af wie dat ding zou kopen (voor de minder subtiele adviesprijs van €399). Beetje (lees: behoorlijk) afgezaagde naam voor Paul als DJ: DJ Oh Oh Gersen.

  • Draadbreuk

   Haha, misschien is het omdat het dinsdagochtend is,maar ik vind ‘m stiekem wel geestig.
   Wat betreft de prijs: ik vind het ook wat te duur, maar het is wel een ontzettend tof speeltje. Als ‘ie een eurootje of honderdvijftig goedkoper zou zijn, en je toch al een iPad in huis hebt, is het wel een prima oplossing voor je hitjes.^GdG

 2. Antonette de Groot

  Grappig om te zien dat iedereen die er vrijdag bij was ongeveer dezelfde rode tint heeft gekregen…… Dat ’te’ lang blijven plakken was in dit geval in combinatie met de zon misschien een wat minder goed idee…. 🙂

 3. albertams

  Waar blijft Android met zo’n mixer, maar dan van Pioneer !!!