Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Draadbreukt tipt: GemistDownloader

Draadbreukt tipt: GemistDownloader
Bart
  • Op 20 mei 2014

De TV-gids hebben we bij Draadbreuk al sinds 1998 niet meer. Met dank aan diensten als Netflix, YouTube en Uitzending Gemist bepalen we zelf wel wanneer we languit op het bankie gaan liggen om onze favoriete programma’s te kijken. Maar er zijn van die momenten dat je niet beschikt over een snelle internetverbinding en dus niet kunt streamen. Je zou er spontaan rode vlekken van krijgen, maar gelukkig is er een oplossing: GemistDownloader.

Vrijdagavond. Thuis op de bank Voetbal International kijken of de kroeg in? Dankzij GemistDownloader kiezen we voor het laatste, want met deze uitstekende gratis (!) tool kun je alle programma’s van de publieke omroep en RTL heel eenvoudig binnenhengelen. Ideaal als je de dag daarna met je brakke hoofd een paar uurtjes in de trein moet spenderen.

Helemaal mooi is dat je op deze manier toffe series die ze bij de Publieke Omroep uitzenden kunt bewaren. Dat is vooral handig omdat deze series vaak maar een week beschikbaar zijn op Uitzending Gemist en je altijd wel per ongeluk een aflevering mist.

YouTube-video’s downloaden
GemistDownloader is er in twee edities: één om te installeren en een portableversie voor op een usb-stickie, om altijd en overal direct VI of Barbie’s Bruiloft te downloaden zonder een installatiewizard door te hoeven ploegen. Het werkt zeer eenvoudig en met een paar klikken kun je video’s van verschillende diensten downloaden in de kwaliteit die voor jou het beste uitkomt. Naast Uitzending Gemist en RTL XL zijn ook video’s van Nickelodeon en YouTube op te slaan (niet gelijk ons hele YT-kanaal leegtrekken hè…).

GemistDownloader is gratis en HIER te downloaden.