Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Angry Birds 2, Netflix originals & UE Roll winactie: Techendraads

Dennis de Vries

Maandagmiddag, tijd voor Techendraads. Waarin we de ontwikkelingen in de wondere wereld van de technologie even bespreken…op onze eigen manier. En dus huilen we over games, juichen we over tv en geven we nog een toffe speaker weg ook. Kijken dus!

Angry gamers

Afgelopen week werd de opvolger van Angry Birds gepresenteerd. In Angry Birds 2 moet je boze vogels afschieten op eier-jattende varkens in gammele gebouwtjes. Klinkt bekend? Inderdaad het concept is hetzelfde als de Angry Birds die we kennen, alleen ziet het er nu gelikter uit. Ohja, en je wordt om de paar minuten gevraagd of je niet even wat euro’s wil besteden. Boooh!
>> Lees ook: Angry Birds had leuker gekund

Nieuwe stuff van oude fabrikanten

Afgelopen week werd er flink wat toffe nieuwe gear gepresenteerd door fabrikanten. Natuurlijk was het een beetje de week van Windows 10, de upgrade heb je hopelijk al binnen getrokken. Maar ook Motorola deed waar het goed in is: goedkope Android-smartphones uitbrengen. In dit geval de Moto G 3rd gen 2015. Nokia deed ondertussen waarvan we totaal niet wisten dat het überhaupt kon in Finland: een onbetaalbare VR-camera presenteren. Gekkigheid.

Paul’s hete, natte zomer

We zijn fan van Netflix en niet alleen maar omdat we daar tenminste geen Hart van Nederland tussen een speelfilm door krijgen. Netflix maakt zelf ook toffe series en daar is laatst weer eentje bij gekomen: Wet, Hot American Summer. Een remake van een geflopte parodie op een jaren ’80 summer camp. Klinkt compleet ruk, maar Paul ziet goud en gaat de hele serie nu voor de derde keer bingewatchen.

Wie wint de UE Roll?

Vorige week gaven we een Honor Holly smartphone weg. Zomaar, omdat Honor zei dat het mocht en omdat we vinden dat onze abonnee’s heersen. Om exact diezelfde reden geven we deze week een UE Roll bluetooth-speaker weg. En je kon ‘m winnen als je geabonneerd bent op ons Youtube-kanaal en een berichtje achterliet onder de vorige Techendraads. Heb je dat gedaan? Check dan snel of je gewonnen hebt!

Tot volgende week!

Reacties

 1. feyenoord1908koen

  wanneer gaat google nou eens ideal ondersteunen? ik denk dat dat voor de nederlandse markt een manier is om makkelijk betaalde games te ondersteunen want er zijn veel mensen zonder credit card en als ik voor me zelf spreek vind ik paypal de veel gedoe en daarom download ik betaalde games vaak via een apk op een rare site terwijl ik dit gewoon officieel via de play store wil kunnen doen.
  daarbij denk ik dat in app purchaches meer naar de achtergrond moeten zoals punch quest dat deed. daarin was het heel goed dat je totaal niet opgedrongen werd te betalen had maar wel dat kon als je geen zit had er tijd in te steken

  • Dennis de Vries

   Wat ik niet snap, is dat die verdomde Google Play cadeaukaarten nog niet in Nederland verkocht worden. Ben je ook overal vanaf. Even naar de Appie Heijn, tientje op de toonbank leggen en je krijgt 10 euro tegoed terug.
   (Nu zit je vast aan die gare sites die 3 euro extra rekenen voor elk kaartje dat ze aan je doorverkopen. Oplichterij).

   Ik ken Punch Quest niet. Deden die het goed? Zou je daarvoor betalen als het kon via iDeal ofzo? Of was het prima te spelen zonder aankopen?

   Ander alternatief is om over in het spel knipper-banners te plakken die weggaan zodra je premium-versie koopt. Vind ik persoonlijk charmanter dan de oplossing van Angry Birds.