Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

‘Wat vinden jullie hét product van 2014?’

Dennis de Vries

We schrijven 19 december 2014. Nog een paar dagen en dan wagen we de overstap naar 2015. Maar voor we zover zijn moet iedereen nog even terugkijken in de vorm van een eindejaarslijstje. Draadbreuk kan niet achterblijven en doet lekker mee.

Dat betekent dat we komende week dus weer de gezaghebbende Draadbreuk 101 gaan publiceren. De enige lijst op technologiegebied die er toe doet. Totaal subjectief en bevooroordeeld staan daar de beste gadgets van 2014 gerangschikt. Geen top 100, omdat dat zo afgezaagd is. We doen er gewoon 101.

>> Lezen: de Draadbreuk 101 van 2013.

Maar we luisteren het hele jaar al naar ons eigen gezeik, we willen jullie ook graag horen. Vandaar geen stelling, maar een eenvoudige vraag:

 

Wat is volgens jullie hét product van 2014?

 

We hebben geen shortlist, geen genomineerden. Alles met een accu, een batterij of nulletjes en eentjes doet mee. Dus gooi je mening in de comments, wij zijn erg benieuwd naar wat er bij jullie goed scoorde het afgelopen jaar.

Reacties

 1. mstiic

  Het product van 2014 voor mij zijn de volgende drie:
  3e Chromecast
  2e Moto 360
  1e Samsung Galaxy Note 4

 2. Broodje saté op de tv

  Voor mij is de oculus rift HET apparaat van 2014! Het is misschien niet het meest probleemoplossende product, maar het is wel nieuw, slim en ontzettend gaaf! Het heeft de VR-wereld in beweging gebracht wat nog heel groot kan worden. Let op mijn woorden.

 3. Robby

  Nummer 3: Samsung galaxy s5
  Nummer 2: Sony xperia z3 tablet
  Nummer 1: LG G3
  en waarom???
  Samsung Plastic
  sony tablet Beter als samsung tablets en hij is water dicht
  LG G3 omdat hij alles mee heeft deze keer. (heb hem zelf niet)

 4. Richard Groenendijk

  Mijn top 3 beste producten van 2014:
  3e: Samsun Galaxy Note 4, omdat deze telefoon gigantisch goede hardware combineert met een (voor mij persoonlijk) mooi design. Eventueel kun je hier ook de LG G3 neerzetten.
  2e: LG G Watch R, omdat dit de eerste smartwatch is die ik zou overwegen om mijn pols te hangen, omdat die er niet zoals al die andere smartwatches (op de moto 360 na) godsgruwelijk lelijk uitziet.
  1e: Om wat tegengas te bieden aan het Netflix fanboyisme (is dat een woord?) nomineer ik hier PopcornTime. Ja, een illegale dienst. Ik zou het liefst willen dat het (actuele) aanbod van PopcornTime gecombineerd zou worden met het gebruiksgemak (lees: het feit het wel legaal is) van Netflix.

  Mijn top 3 producten voor (eventueel) volgend jaar, waar ik een hoop potentie in zie:
  3e: Modulaire smartphone (maakt niet uit van wie, zolang het bedrijf maar wel bestaat…)
  2e: Steambox, dit zou wel eens de console killer kunnen worden.
  1e: Oculus rift, eventueel in combinatie met nummer 2. Dit gaat gaming namelijk naar een heel nieuw level tillen.

 5. koentje

  Oneplus one! Heeft ervoor gezorgd dat we high end telefoons kunnen kopen voor mid range prijzen. Daarom wat mij betreft product van het jaar

  • Eenmothafuckingkaasschaaf

   Inderdaad een goed product, dit jaar hebben we niet zo veel veranderingen gezien in de telefoons, maar de prijzen zijn wel serieus verlaagd. 🙂

 6. Eenmothafuckingkaasschaaf

  2014 leek wel het grootste k*tjaar op vlak van technologie, en ondanks dat ik dit jaar niet echt iets kan noemen wat mij echt verbaasde op vlak van innovatie en nuttigheid, zal ik toch het meest besproken product vernoemen dat daarom toch wel een plaats in jullie lijst verdiend: De iPhone 6.
  2014 was gewoon het jaar van de iPhone 6, over deze telefoon werd zoveel gesproken, werd zo lang naar uitgekeken, en verbrak ook nog eens alle verkooprecords ondanks het feit dat hij niet drastisch veranderd was (geen enkele telefoon eigenlijk in 2014). Of je nu een hardcore Androidfanboy bent of niet, als je terug kijkt naar 2014, zal dit product, samen met lange rijen van Apple gebruikers die per se deze telefoon moesten hebben, ongetwijfeld het eerste zijn dat in je gedachten opkomt als je terug kijkt naar dit jaar. 🙂

 7. water bij de wijn

  Hahaha jaa inderdaad iphone 6 mag zeker niet beste product worden , voor mij is het niks nieuw . Ik vind dat de huwaei honor wel een plaatsje verdiend in de top 3 , zo hoge specs voor zo’n lage prijs dat is ongekend in de smartphonewereld.

 8. Sharan

  Waag het niet om de selfie stick in de lijst te zetten.

 9. stijn v brummelen

  Ik hoop de selfie stick toch stiekem te zien. Grappig dingetje vind ik het. Maar serieuze producten.
  Ik heb een paar dingen die ik heel goed vind.
  WebOS smart tv val LG. Ik zou een LG TV prefereren over bijna alle andere TVs puur voor WebOs.
  Ook de Asus transformer book V vind ik intressant. Alles in een.
  De iPhone 6 is niet innoverend, maar wel bijzonder goed. En hetzelfde geld voor de One M8.
  Ik vind dat Netflix er alweer in mag. Gewoon omdat ik er echt van houdt.

 10. job

  Mijn persoonlijke top 5
  1e Dash in ear van Bragi
  2e Htc one m8
  3e popcorn time
  4e LG watch R
  5e Samsung galaxy note 4