Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Nu te koop: Draadbreuk t-shirt!

Nu te koop: Draadbreuk t-shirt!
Ger
  • Op 16 november 2015

Paul slaapt, Dennis danst, Ger voetbalt en Bart zwemt erin: het officiële Draadbreuk V-halsje! Wij noemen ‘m ‘Wirebreak V-neck’ want dat is marketingtechnisch net iets beter dan gewoon ’t-shirt’. Jij kunt ‘m hebben!  Voor 29,95 euro is hij van jou! 

Het fijne v-halsje bieden we vanaf nu te koop aan. Op veler verzoek, that is. De redactiemail stroomde over toen Ger een simpel instagrammetje van zijn was plaatste. Of ‘ie ook niet ergens te bestellen is. Dus wij sloegen spijkers met koppen, grepen de stier bij de horens en lieten schapen over de dam lopen. Want dan volgen er meer.

Stuur een mailtje naar shop[a]draadbreuk.nl en jij ontvangt razendsnel zo’n tof shirt!

Met andere woorden: de WireBreak V-Neck is er in verschillende maten, varierend van xs, s, m, l en xl. Hoe kom je eraan? Stuur je een mailtje naar shop[a]draadbreuk.nl en vermeld daarin je maat. Wij zorgen dan dat er eentje naar je toekomt en hoe je ons de doekoe (29,95 euro) kunt sturen. Een officieel webshopje is nog in de maak.

Schermafbeelding 2015-10-19 om 15.22.09

WIN! EXTRAGRATIS KANS OP GADGETS

Heb jij nou zo’n shirt aangeschaft? Maak een foto, plaats hem op de socials en dan maak jij kans op een geheel nieuwe smartphone! Welke dat is, dat houden we nog even geheim… Volgende week horen jullie daar meer over.

 

FAQ

Waarom kost het shirt 29,95 euro?
Omdat hij zoveel kost. Daarom. 

Is er ook een t-shirt met een rond hals in plaats van v-neck?
Nee. Daar doen we niet aan. De redactie draagt louter v-halsjes. Want Wim Kieft doet dat ook. 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn shirt binnen heb?
Circa twee weken. Dat lijkt lang, maar hallo: wij willen ook tijd hebben voor bier. 

Hoeveel Draadbreuk-shirts zijn er in omloop?
Nog niet veel. Je bent dus lekker exclusief. Zie je iemand anders met zo’n shirt, dan heeft hij of zij vermoedelijk een nep-versie uit China. Staat er geen Draadbruek in plaats van Draadbreuk?