Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Man houdt GoPro hele vakantie per ongeluk verkeerd om: beste vlog ooit

Man houdt GoPro hele vakantie per ongeluk verkeerd om: beste vlog ooit
Dennis de Vries

We hebben er niet zoveel mee, mensen die hun camera omdraaien en non-stop zelf in beeld moeten zijn. De Enzo Knol-wannabe’s springen op Youtube als paddestoelen uit de grond. Maar de Ierse Joseph Griffin is een vlogger naar ons hart om één simpele reden: hij weet niet hoe zijn GoPro werkt.

Joseph Griffin kon voor zijn tripje naar Vegas de GoPro van zijn zoon Evan lenen. “So… Gave my Dad my GoPro while he was in Las Vegas”, schrijft Evan op Youtube. “I did not, however, instruct him on how to use it, so my dad being my dad, and a culchie, didn’t know which way to point the fucking thing…” Het resultaat is een vier minuten durende video van Joseph Griffin die dingen in Vegas probeert te omschrijven die ondertussen aan de verkeerde kant van de camera vermoedelijk te zien zijn. Een ontwapenend vlog, ontdaan van alle kijk-mij-eens-pretenties.

 

‘An Irishman in Vegas

 

Even ter verdediging van Joseph, GoPro’s zijn ook wat verwarrend als je een normale camera gewend bent. En de gebruiksaanwijzing doorlezen, daar gaan we natuurlijk niet aan beginnen. Pro-tip voor alle vaders: wordt geen vlogger, leer welke kant van de GoPro de goede is.

 

Die linkerkant moet niet op je gericht zijn. Tenzij je Knol heet.

Die linkerkant moet niet op je gericht zijn. Tenzij je Knol heet.

Via Petapixel