Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Luistertip: podcast met een der Draadbreukers

Podcast Eten wat de podcast
Redactie

Jullie missen ongetwijfeld het zoetgevooisde stemgeluid van Dennis, Bart, Paul of Ger. Snappen wij. Die rauwe, verdronken keeltjes klinken immers beter dan Jan Wayne in zijn beste dagen. Welnu, Ger kunnen jullie weer horen, maar slecht nieuws: het gaat niet over tech. Of misschien soms toch wel.

Want Ger is samen met een collega een nieuwe podcast begonnen. Over eten en drinken in Utrecht. Dat is niet alleen de mooiste stad van Nederland, maar ook de stad waar ooit Uitbuiken en talloze reviews van (soms niet-zo) boeiende gadgets werden opgenomen.

“Over de Utrechtse horeca wordt best veel geschreven, maar ik erger me altijd aan de manier waarop. Culinair recensenten doen vaak net alsof ze de nieuwe Tolstoj zijn”, zegt Ger in een ronkend persbericht. “Het kan ook een stuk luchtiger. En moderner.”

“Het is daarmee eigenlijk de ideale podcast voor Utrechtse millennials die, net als ik, veel te vaak uit eten gaan”, voegt zijn collega Jelle Schot daaraan toe.  

Iedere twee weken praten Ger en Jelle je daarom bij over restaurants, kroegen, eetcafés of net iets te hippe pop-up bars. Het maakt eigenlijk niet wat het is, zolang er maar gegeten of gedronken kan worden. Dat doen ze semi-live vanuit hun favoriete lunchtent: Puschkin.  

In de eerste editie komen onder meer champagneria Los Amigos en veganrestaurant Waku Waku langs. Vanaf nu verschijnt om de week op vrijdag een nieuwe aflevering. Jelle: “Dan kun je tijdens de vrijmibo gelijk langs. Leek ons wel handig.” 

Kortom: genoeg luisterplezier voor iedereen die van eten, drinken en Utrecht houdt.

Abonneer je nu op Eten wat de podcast!
Apple: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/eten-wat-de-podcast/id1494478309

Spotify: https://lnkd.in/d-dxTnU

Stitcher: https://www.stitcher.com/podcast/eten-wat-de-podcast?refid=stpr