Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

FIFA 16: FUT, stel efficiënt een goed elftal samen!

FIFA 16: FUT, stel efficiënt een goed elftal samen!
Afdeling Commercie

FIFA 16 is inmiddels drie maanden uit. Het aantal keer dat we het nieuw geïntroduceerde vrouwenvoetbal hebben gespeeld is op één hand te tellen. Er zijn namelijk meer uitdagendere speltypen te spelen. Je hebt natuurlijk de bekende carrière-mode, online seizoenen en je kunt in het weekend met je vrienden een toernooi samenstellen. Maar voor de meeste spelers draait het uiteindelijk maar om één ding: FUT. Iedereen wil een tof en sterk team. Hoe kun je het snelst een goed elftal samenstellen?

FUT online spelen

De ‘normale’ manier om uiteindelijk een prima elftal te krijgen is het continu spelen van online seizoenen. De online seizoen mode bestaat uit maar liefst tien divisies. Hoe hoger je komt, hoe beter je tegenstanders zijn. Elke divisie speel je tien wedstrijden. Uiteindelijk degradeer je, blijf je in dezelfde competitie of promoveer je. Als kers op de taart kun je ook de titel pakken. Afhankelijk van in welke divisie je speelt en je eindklassering in deze divisie ontvang je munten. Een goede eindklassering in divisie 1 levert fors meer munten dan in de lagere divisies. Het voordeel van deze manier van munten verdienen is dat het geen geld kost. Je krijgt voor elke gespeelde wedstrijd een aantal munten. Het is echter een tijdrovend proces om op deze manier een goed team te krijgen. Een seizoen non-stop spelen kost al gauw twee uur. Hier gaat menig studie, relatie of weekend van naar de haaien.

Hierdoor veranderen mannelijke techjournalisten in pubers

Hierdoor veranderen mannelijke techjournalisten in pubers

Je kunt de munten die je per wedstrijd verdient opsparen of uitgeven. Met dit handelswaar kun jij je favoriete spelers kopen op de drukke spelersmarkt. Een andere optie is pakketten kopen in de FIFA-winkel. Dit zijn bronzen, zilveren, gouden of speciale pakketten. Hierin vindt je allerlei items en spelers die je aan je team kan toevoegen en als je geluk hebt zelfs een FUT Legend. Je kunt de munten die je ontvangt ook opsparen, om zo de door jou gewilde spelers te kopen.

 

Nieuwe game mode FUT Draft

Als je lang geoefend hebt en je vertrouwt op je eigen kwaliteiten dan is er met het nieuwe FUT Draft een uitstekende mogelijkheid gekomen om snel mooie beloningen te verdienen. Voor deelname betaal je 15.000 munten of 300 FIFA Points. Je speelt dan maximaal vier wedstrijden volgens het knock-out systeem. Het kan zijn dat je er na één wedstrijd spelen uit ligt. Maar hoe verder je komt, hoe meer geweldige beloningen je krijgt. Deze beloningen bestaan uit munten, pakketten en meer.

Het kan zijn dat het je niet snel genoeg gaat of dat je gefrustreerd raakt door het zwakke spelersmateriaal waarover je beschikt (want het is natuurlijk nooit je eigen fout dat je verliest). Wees gerust, je bent niet de enige.

FIFA Points

Daarnaast heb je gelukkig altijd nog de mogelijkheid om FIFA Points te kopen. Dit is erg makkelijk en je krijgt veel waar voor je geld. Hiermee kun je pakketten kopen, maar je kunt ook meedoen aan het spannende FUT Draft. Een simpelere manier om snel aan FIFA munten te komen is er niet. Beltegoed.nl is een handige site waar je FIFA Points kan kopen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je meteen de code en kan je direct verder spelen.

Tip van ons: ga in het begin voor de Oekraïense topper Yevhen Konoplyanka. De relatief goedkope linksbuiten van Sevilla heeft alles in huis wat je nodig hebt in de beginfase van je FUT-carrière: snelheid en dribbelkwaliteiten gecombineerd met een prima fysiek zorgen ervoor dat deze speler jouw team naar een hoger plan tilt.