Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Dit wil je (niet) hebben: een smartphone zonnebril!

HMD Pulse PhoneCore Collection
Redactie

Soms moet je een beetje opvallen. Lekker gek doen. Vrouwen van middelbare leeftijd besluiten dan om bijvoorbeeld om een lekker kortpittig kapsel te nemen. Mannen van in de 50 spot je opeens in de nieuwste Nike Air Max Classics. Dat is vaak al greappig, maar als de gemiddelde smartphonefabrikant eens een beetje mal wil doen, is het altijd lachen geblazen. HMD – die van de Nokia’s – brengt ons vandaag een glimlach op het vermoeide gezicht. Waarom? De Finnen komen met heuse smartphone zonnebrillen!

Daarvoor heeft het merk niemand minder dan de gezaghebbende, iconische Sinead Gorey (?) ingeschakeld. Deze ontwerpster, bekend van de London Fashion Week – hebben we alles van gevolgd, natuurlijk – bedacht de zogenoemde ‘Phonecore Collection’, om de, jawel, ‘verkoopstart’, van de HMD Pulse Pro smartphone te vieren. Die collection omvat producten die een aanvulling zijn op die vermaledijde telefoon. Dan moet je denken aan een heuse smartphone-tas of een riem die waaraan je de Pulse kunt bevestingen.

Klapstuk Phonecore Collection

Maar het ultieme klapstuk van de zinderende collectie? Een oversized zonnebril in de vorm van een telefoon. Ja, dit lees je goed. Een oversized zonnebril in de vorm van een telefoon.

De ‘Phonecore Screen Shades’ hebben een langwerpig montuur dat exact overeenkomt met de vorm van de Pulse Pro. De glazen zijn volledig zwart en bootsen het scherm van het apparaat na.

Het resultaat? Misschien wel de lelijkste zonnebril ooit. Oordeel vooral zelf.