Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

House of Cards seizoen 3 online! Oh nee, toch niet!

House of Cards seizoen 3 online! Oh nee, toch niet!
Ger
  • Op 11 februari 2015

Een storm in een glas water. Dat is de beste omschrijving van het nieuws dat vanavond het interwebs zomaar opeens domineerde. House of Cards seizoen 3 stond online. Twee weken te vroeg. Maar helaas was dit net iets te vroege Valentijnscadeautje te mooi om waar te zijn. Netflix heeft de boel alweer offline gehaald. 

De lanceerdatum van House of Cards season 3 staat gepland op 27 februari. Draadbreuk.nl checkte het toevallig vanmiddag nog eens, nadat we de tweede aflevering van Better Call Saul (ook al zo’n fijne serie) bekeken op Netflix.

Shitstorm om House of Cards seizoen 3

Maar opeens brak vanavond rond en uurtje of half elf de hel los op Twitter. Als de NOS niet beter zou weten zou onze staatsomroep nu een artikel wijden getiteld: ‘Ophef op Twitter over House of Cards‘. Wat was er namelijk het geval?

 

 

Per ongeluk heeft Netflix gedurende een kleine periode (vermoedelijk zo’n dertig minuten) de eerste tien afleveringen online gezet. TheVerge jubelde exclusief als eerste, daarna checkte Engadget het en was het feestje, op de eerste aflevering die ze razendsnel hadden aangeklikt en gebufferd na, alweer voorbij.

Vinden wij ook jammer jongens. We hebben het bij diverse mensen in Europa en daarbuiten gecheckt – lees: vrienden en vriendinnen uit ons netwerk – en nergens lijkt het derde seizoen af te spelen. Zelf hebben we via Hola Unblocker nog wat pogingen gewaagd, maar helaas: geen House of Cards seizoen 3. Zelfs onze Polen-correspondent Dennis moest ons teleurstellen. Ook in dat hyperstate-of-the-art landje geen House of Cards.

House of Cards season 3 downloaden?

Rest ons nog eventjes te wachten. Of toch niet? Zal er iemand zo slim zijn geweest om de uiterst exclusieve content te rippen? Wij houden het in de gaten. Niet omdat we fan zijn van illegale meuk, maar omdat het interessant is.

Nog maar even de trailer (inmiddels zo’n goede 4 miljoen keer bekeken, dus we vermoeden dat je ‘m al gezien hebt…)