Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Zoek de tweede lekkere chick!

Ger
 • Op 11 februari 2015

Ik filmde in Praag een lekkere chick. Niet direct zo’n Pamela Anderson-dikke-tieten-dikke-billen-type, maar meer een stijlvolle, fashiondame. Een model. Waar de rest van het techjournaille dezelfde foto’s schoot van deze Oost-Europese schone, koos ik ervoor het arme meisje juist te filmen. Dat leverde bovenstaande gekke video op.

Op het filmpje krijg ik veel commentaar. Op YouTube vindt iedereen het gek. Prima, moet ik om lachen.

yttekstje

Niet iedereen snapt mijn creatieve uitspattingen…

 

Het is gewoon een vreemd, fictief cinematografisch hoogstandje zonder al teveel poespas. Daar kun je veel van vinden, maar ach: ik had er lol om. En da’s tenslotte ook wat waard, is het niet?

Olympus OM-D E-M5 Mark II. Aangenaam

‘Louter Pose’ is gefilmd met de nieuwe OM-D E-M5 Mark II, de eerste systeemcamera van Olympus die (enigszins) gericht is op het maken van bewegende beelden, in plaats van louter platte plaatjes. Daar heeft de gadget onder meer een vijf-assige beeldstabilisatie voor, een feature die ik al eerder besprak in techprogramma Uitbuiken. Deze stabilisatie zorgt ervoor dat je relatief eenvoudig uit de hand mooie shots kunt draaien, zonder dat de boel trilt en dus onbruikbaar is. Er zijn meer camera’s die dit hebben – klik voor een voorbeeldje op een budgetcompactcamera – maar bij de E-M5 is deze bijzonder goed uitgewerkt.

En dus vond ik het leuker om tijdens Olympus’ perstrip naar Praag een beetje te filmen, dan op zoek te gaan naar die ‘ene fantastische plaat’. Het resultaat was een chagrijnig model en een eenvoudig item met creatieve shots (al zeg ik het zelf).

Zoek het shot!

Maar nu komt het: in de video zit 1 shot waar het chagrijnige model niet in zit, maar een ander, iets minder chagrijnig, type. Hamvraag: zien jullie welk shot dat is?

Kortom: Raad de tweede lekkere chick.

Ik zie jullie reacties graag in de comments. De winnaar krijg het telefoonnummer van de Oost-Europese dame. Zit je daarna vermoedelijk wel je hele leven aan vast, maar ach, dan heb je ook wat.

 

Reacties

 1. IkBenBrian

  Het eerste, eerste, eerste fragment. Waar nog op staat “draadbreuk.nl presenteert”. Daar lacht ze nog.
  Maar mag deze 15e jarige, groot geschapen, jongen wel meedoen? :S

  • IkBenBrian

   0:45?

 2. Fiep Nijhof

  Inderdaad, het allereerste donkere beeld. En anderes, heel flauw.. 0:47?? haha