Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

OnePlus One eindelijk zonder invite verkrijgbaar

OnePlus One eindelijk zonder invite verkrijgbaar
Bas
  • Op 21 april 2015
  • https://draadbreuk.nl

OnePlus One, de eerste smartphone die direct uit de doos draait op de custom rom CyanogenMod, is nu eindelijk te koop zonder dat je eerst een invite hoeft te bemachtigen. De OnePlus One is al ruim een jaar beschikbaar en er zijn er onderhand al meer dan een miljoen van verkocht. Wat de smartphone het meest bijzonder maakt is de prijs. Je zit met de OnePlus One bijna letterlijk voor een dubbeltje op de eerste rang.

 

08

 

De 16gb versie is 299 euro en de 64gb variant van de OnePlus One is vijftig euro duurder. Voorheen kon je de smartphone alleen kopen als je een invite kreeg door je te registreren op de website van OnePlus of je kreeg een invite van iemand die al een OnePlus One gekocht had. Overigens kreeg je niet per definitie een invite middels registratie en kon het nogal een gedoe zijn om er één te verkrijgen. Al was dit de laatste maanden een stuk eenvoudiger en kon je op dinsdag (vandaag!) zelfs zonder invite een toestel binnenharken.

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Zoals al eerder gezegd zit je bij de OnePlus One voor een dubbeltje op de eerste rang, want de smartphone van Chinese makelij heeft hele dikke specs voor een bescheiden prijsje. Hierbij draait het apparaat ook nog op de custom rom CyanogenMod en biedt hiermee een aangepaste versie van Android. CyanogenMod is één van de populairste custom roms die mensen op hun Android smartphones flashen.