Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Vergelijkingsvideo: zo weet je of de Oral-B Vitality Pro 750 wat voor je is

oral-b vitality pro 750 beeld
Redactie

Het beoordelen van apparatuur is best lastig. Vaak is de gemiddelde review van een gadget al gauw een dertien-in-een-dozijn verhaal waar wordt gesproken over zaken als pasvorm, specificaties, software en prijs/kwaliteitverhouding. Dus als iemand eens een keer wat anders doet, dan is dat verfrissend. Heel verfrissend. Zeker als het om een tandenborstel gaat.

Toegegeven, gadgetexpert Stefan Pop heeft in het verleden al eens diverse producten onder de loep genomen. Zo gaf hij begin 2021 zijn kritische blik aan een Miele stofzuiger en checkte hij de nieuwe Macbook Pro. Maar sinds die tijd is Pop onder de radar gebleven. Geen idee waarom, maar de beste man was niet meer op de digitale buis te vinden.

Oral-B Vitality Pro 750 review video

Zonde, want ook nu blijkt dat deze goos heel veel kennis heeft. Op een originele, maar bovenal zeer journalistiek verantwoorde wijze bespreekt hij de nieuwe Oral B Vitality Pro 750. Dat doet hij door een volwassen vergelijking te trekken met een concurrerende evenknie.

In deze video. die is voorzien van zakelijke uplifting stockmuziek en zeer moderne title-graphics, komen onderdelen als trillen, roteren en handmatig dan wel elektrisch gebruik voorbij.

Veel kijkplezier!

Volgend artikel

Dit is het meest recente artikel