Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Haha, een luiervergelijkingssite. Haha.

Haha, een luiervergelijkingssite. Haha.
Ger
  • Op 13 juni 2017

De wereld draait tegenwoordig om vergelijken. Ik heb geen idee waarom, maar zo’n beetje ieder product of dienst is in kekke tabelletjes met (soms niet altijd even) overzichtelijke reviewscores te vergelijken. De wereld van de vergelijkers lijkt welhaast verzadigd en dus moet je op zoek naar een niche. Ziedaar: luiersite.nl, een website waar je de prijzen van luiers, jawel, kunt vergelijken.

Gisteren kwam vriendinlief thuis. Ze had 6 pakken luiers bij zich. Voor de duidelijkheid: er is nog geen kind – die gaat er pas over circa vier maanden zijn. Dat ik mijn wenkbrauwen fronste, was dus niet heel gek. Wat bleek: de dochter van een goede vriendin was in razendrap tempo uit haar ‘Premium Protection New Baby Level 2’ gegroeid en daardoor waren er een goede zestig luiers over. Mochten wij wel hebben. Prima, natuurlijk.

Fluwelen schijtbroekje

Ik had tot voor kort geen idee wat die dingen kosten. Veel, was altijd mijn gedachte. Ik checkte het wereldwijde web en kwam tot de conclusie dat ik gelijk had. Het was veel. Goed, Pampers is natuurlijk een A-merk en de vraag rijst of het nou per se nodig is om een pasgeborene te voorzien van zo’n fluwelen schijtbroekje. Al is het maar omdat je er gemiddeld zo’n 310 per dag om doet.

En dan komt zoiets als Luiersite.nl om de hoek kijken. Je kunt alle soorten, maten en types op prijs vergelijken en uiteraard doorklikken naar een webshop. Op zich handig, maar de boel mag wel een stuk overzichtelijker als je het mij vraagt en ergens is het gek dat ik Pampers Premium Protection via een ‘angebot’ op Amazon.de kan aanschaffen. Dat mogen jullie voor mij dan maar doen. Is dat niet een ideaal vaderdag cadeau?

A-merk. Want je wil toch het allerbeste voor je kind? Nee, niet altijd. Ik wil ook nog weleens naar de kroeg kunnen.

Prijzen luiers vergelijken op Draadbreuk?

De site kent overigens ook een app en een heuse widget, om de luiervergelijker te integreren op je website. Dat gaan we hier op Draadbreuk maar niet doen – ik vermoed dat er net iets teveel jongetjes zich afvragen waarom die Ger groot is geworden en zich niet meer (heel erg) druk maakt om de belachelijke bezels op de Sony Xperia XZ Premium (ietwat ironisch door Sony ‘ons meesterwerk’ genoemd).

Ja mensen, dingen veranderen. Dat besef ik als aankomende vader maar al te goed.

Dit kan toch niet?