Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Zeven foto’s gemaakt met de Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge camera
Ger
  • Op 21 februari 2016

De nieuwe Samsung Galaxy S7 heeft een hele dikke camera gekregen, zo claimt Samsung. Wij kregen de kans om dat eens goed te checken. In bruisend Madurodam schoten wij zeven toffe foto’s met de Samsung Galaxy S7. 

De Samsung Galaxy S7 heeft de zogenoemde Dual Pixel-technologie. Die ingenieuze techniek zorgt ervoor dat een camera razendsnelle autofocus, dus. In een mum van tijd is je foto scherp. Bovendien is het objectief van de Samsung Galaxy S7 bijzonder lichtsterk, met een uiterste diafragma-opening van  F/1.7.

>> Kijken: hands-on video van de Samsung Galaxy S7

Test camera Samsung Galaxy S7

Klinkt allemaal heel aardig natuurlijk, maar hoe werkt dat nu in de praktijk? Wij kregen de kans de nieuwe Samsung Galaxy S7 uitgebreid te checken: in bruisend Madurodam, dat plekkie met Nederland in het klein, schoten we een serie foto’s. Het resultaat zien jullie hieronder.

closeupMadurodam is bij uitstek geschikt om macrofotografie te checken. Hier zie je kleine poppetjes. Spannend hè?

fantasialand
Dit is het gebouw waar je 3d-poppetjes van jezelf kunt laten maken. Het heet Fantasialand en is erg populair onder het volk dat naar Madurodam gaat. Want ja, wie wil nou niet een mini-versie van zichzelf? Zonder gekheid: hier kun je aardig zien wat de Galaxy S7 in zijn mars heeft. Dit plaatje heeft amper ruis en geen last van chromatische aberratie (dat je paarse vegen op witte vlakken ziet, klik voor info).

schiphol
Is Schiphol tegenwoordig niet een stuk groter? Anyway, hier kun je ook aardig de kwaliteiten van de Samsung Galaxy S7 zien. Check die kleuren, Frits. Ook interessant: de straatlampen stralen op een erg mooie manier, dat is zeker bij foto’s gemaakt budgetmeuk zeker niet het geval (voor zover lampen kunnen stralen, natuurlijk).
gebouw
Weet iemand welk ongetwijfeld zeer historisch verantwoord gebouw dit is? Draadbreuk.nl had werkelijk geen idee, maar vond het vooral om te spelen met lijnen. Die twee torentjes zijn aardig, toch?
gebouwonbekend
Ook dit gebouw is een groot vraagteken. Mochten jullie weten waar het staat, laat het ons weten. De prijs: een dikke mention op Facebook of Snapchat.

dom2
De Utrechtse Dom. Zelfs in Madurodam is het geen kleine jongen. Wel lastig om zo’n unit in beeld te krijgen. Hier was het overigens een stuk donkerder dan je op de foto ziet: Samsung geeft je de mogelijkheid tot het aanpassen van tal van instellingen, waaronder belichting en witbalans.

rotterdam
Rotterdam. Wat ben je lekker hip in dit licht. Misschien moeten we er toch maar heen.

 

Meer over de Galaxy S7 Edge?

Kun je niet genoeg krijgen van de Samsung Galaxy S7? Check zeker ook even de hands-on video van de Samsung Galaxy S7 Edge.