Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Sharp leeft! Maak kennis met wielrenploeg Garmin-Sharp

Garmin-Sharp bus
Ger
  • Op 9 juli 2014

Hoe vaak hoor je nog iets van Sharp? Het is te vaak erg stil rondom de voormalige televisiegrootmacht. Innovatieve nieuwe producten of zinderende gadgets blijven uit. Toch sponsoren ze zich helemaal scheel. Zo zijn ze mede verantwoordelijk voor de wielrenploeg Garmin-Sharp. En bij die ploeg bewijzen ze dat ze nog bestaan. Of althans: ze doen een poging. 

In een onbedoeld geestig persbericht showt het Amerikaanse bedrijf trots alle gadgets die ze speciaal voor de Garmin-Sharp wielrenploeg beschikbaar hebben gesteld tijdens de Tour de France, de wielrenkoers die tussen al het WK-geweld door al een aantal dagen van start is gegaan.

In het bericht meldt Sharp trots dat er liefst drie Full HD-schermen van 22 inch in de tourbus van Garmin-Sharp staan, alsmede een heuse koelkast en een speciale Sharp luchtreiniger die het herstel van de renners moet bevorderen.

Garmin-Sharp tourbus

Nou, dames en heren, dit zijn technologieën waar we nog nooit eerder van hebben gehoord… Full HD tv’s? Kennen we niet, wij kijken het WK op beeldbuis, gekregen van onze grootvader. Koelkasten? Wij kijken als technerds alleen op Thuisbezorgd.nl,of laten ons eten 3D-printen. En luchtreiniging? Wij herstellen van onszelf al snel, dus daar houden we ons niet mee bezig.

Natuurlijk een beetje flauw om dit alles belachelijk te maken, maar wij konden ons niet aan de indruk onttrekken dat Sharp een beetje de boot (of liever: de tourbus, ha ha ha…) aan het missen is. Toegegeven, het persbericht meldt ook dat alle apparatuur wordt aangedreven door zonne-energie wat wel weer lekker groen, verantwoord en lekker 2014 is. Maar ook dat is natuurlijk al zo oud als de weg naar Rom.. ehh Parijs.

Kortom: Sharp, verbaas ons eens weer. En niet met rare persberichten, maar toffe producten graag.

Mochten jullie de bus graag willen bekijken, hieronder een uiterst spannende video. Plaats van handeling in het begin: ‘a secret location in Spain’. Spannend!

(lelijke fotocredit: PedalDancer.com)

Video: de bus van Garmin-Sharp