Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Thuiswerken makkelijk: Multifunctionele gadgets voor thuis

Thuiswerken makkelijk: Multifunctionele gadgets voor thuis
Redactie

Hoewel de overheid steeds meer versoepelingen probeert door te voeren, is de kans groot dat we met zijn allen nog wel een half jaartje thuis moeten werken. Daarom drie producten die daarbij helpen. 

PlayWood LIFTY

Een monitorstand heb je wellicht al, maar deze Lifty van het Italiaanse Playwood heeft twee handige functies die behoorlijk onderscheidend zijn. Als eerste kent hij een houder voor je koffie. Die houder is zó stevig dat je als sufferd oprecht je best moet doen om hem om te gooien. Dat is fijn. We spreken uit ervaring dat dit nog weleens gebeurt.
De andere feature? De extra houder voor je tablet of smartphone, waarbij rekening is gehouden met het wegwerken van een kabel. Prettig.
www.playwood.it

Handig ding, die PlayWood LIFTY

Logitech ERGO K860 360

Een ergonomisch toetsenbord lijkt na een jaar lang net-niet-lekker thuiswerken geen overbodige luxe. De ERGO K860 biedt maar liefst 54% meer polsondersteuning dan een traditioneel toetsenbord en heeft een gespleten, gebogen toetsframe dat is geoptimaliseerd voor een ergonomische houding. De polssteun met kussens zorgt voor een juiste ondersteuning van de pols en vermindert de spieractiviteit, waardoor een meer ontspannen typehouding wordt bevorderd en gebruikers comfortabel aan hun bureau kunnen werken, aldus Logitech. Wij denken dat de gemiddelde ambtenaar bij een kleine gemeente heel blij wordt van zo’n apparaat. Kan hij mooi aan de contentindeling van zijn gemeente werken, bijvoorbeeld. Adviesprijs ligt op 119 euro.

 

Och, het typen van omvangrijke rapporten over de groei in het MKB was nog nooit zo leuk…

IKEA Lånespelare mokhouder


Hij ziet eruit als een lijmklem, maar deze mokhouder van IKEA is stiekem best de moeite waard. Deze gadget uit de ‘Lånespelare-collectie’, gemaakt in samenwerking met de gamingtak van ASUS, klik je aan je bureau, wat ruimte houdt op je werkplek en tegelijkertijd ongelukjes voorkomt. Enig minpuntje:  vooralsnog beperkt de verkoop zich helaas tot China. Effe handig uitzoeken, dus.

Ideale lijmklem.