Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Lupin seizoen 2: hier gaat ‘part 2’ over

Lupin seizoen 2: hier gaat ‘part 2’ over
Redactie

Lupin, de handige dief. De vriendelijke dief. De dief die veel, maar eigenlijk niets kwaad doet. Gespeeld door Omar Sy. Kortom: fijne ingrediënten voor een fijne serie. Kunnen we heel veel over kwijt, maar waarom zouden we? ‘Lupin’ leent het om vooral gekeken te worden.

Mooie beelden, een goed scenario en een ietwat ongeloofwaardig goede inbreker-for-the-good maken een heerlijk bingewaardig serietje.

Seizoen 2 van Lupin komt eraan

Seizoen een was een groot een succes en dus is het niet heel raar dat we met zijn allen op een volgende episode zitten te wachten. Netflix teaset het nieuwe seizoen als volgt:

“Door Assanes verlangen naar wraak op Hubert Pellegrini is zijn familie verwoest. Nu moet hij, met zijn rug tegen de muur, een nieuw plan bedenken, ook al brengt hij daarmee zichzelf in gevaar.”

Nou, dat klinkt lekker spannend, toch? Voor de duidelijkheid: seizoen 1 werd door hetzelfde Netflix omschreven als:

Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek ‘Arsène Lupin, gentleman-inbreker’ als inspiratiebron om zijn vader te wreken.”

Zijn jullie nu op de hoogte? Nee, vast niet. Beeld zegt nog altijd meer dan tekst en daarom een fijne trailer.

Lupin part 2: beschikbaar op Netflix

Wanneer is Lupin P2 op Netflix?

Na al dat getease nu de beantwoording van een essentieel vraag: wanneer kunnen we het tweede seizoen van Lupin bekijken op Netflix? Dat antwoord heeft een fijn persbericht ons gegeven. Vanaf 11 juni is Lupin te bekijken. Tijd van lancering: 09.00 uur. Dat is namelijk normaal bij series van Netflix. Dan is het namelijk 12.00 uur in Amerika. Of zoiets. Beetje gek vinden we dat, maar goed: niet onze zaak.
11 juni op Netflix, dus.