Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (88) met Nikon Coolpix Aw130 en Skullcandy Uprock

Uitbuiken (88) met Nikon Coolpix Aw130 en Skullcandy Uprock
Paul Gersen

Goed, op Dennis na is iedereen van Draadbreuk weer in het land en dus kunnen we weer een reguliere uitzending van Uitbuiken! presenteren! Of regulier: de baard van Ger hadden we niet zien aankomen en dat maakt de boel net weer even een beetje specialer. We hebben een tafel met gadgets, Apple’s WWDC staat voor de deur en flink wat gezichtsbeharing, dus welkom bij de 88ste aflevering van Uitbuiken!

 

Lekker gooien met de Nikon Coolpix Aw130

Bij thuiskomst na zijn vakantie in Colombia kwam Ger niet eens meer aan scheren toe, want de postbode stond alweer voor de deur met een nieuwe gadget. De Nikon Coolpix Aw130 om precies te zijn: een ruggedized camera die ook nog eens waterdicht is. Het deed de jongens denken aan die tijd dat ze nog ongegeneerd fototoestellen door het toilet heen spoelden. Rewind!

Ger koopt in Frankrijk een Skullcandy

De overeenkomst tussen de gadgets van Ger: ze gaan altijd kapot. Zo ook tijdens zijn vakantie, daar hielden zijn twee paar in-earhoofdtelefoons er al mee op voordat hij goed en wel op de plaats van bestemming was aangekomen. Wat doe je dan? Nieuwe kopen natuurlijk, want zonder muziek is vier weken door de jungle trekken héél lang. En dus kocht meneer in Parijs een Skullcandy Uprock, een exemplaar met noise cancelling. Een probleempje: als volwassen vent kun je met deze kleurtjes natuurlijk niet over straat.

Olé olé, tijd voor het WWDC!

Vandaag gaat het WWDC van start, de grote zomerconferentie van Apple. Verwacht geen nieuwe iPhones of iPad’s, maar nieuwe software. Zo wordt zo goed als zeker het nieuwe besturingssysteem iOS 9 gelanceerd. Ger en Paul bespreken alvast even de opties die er waarschijnlijk in gaan zitten. En dan is er natuurlijk nog de muziekstreamdienst Apple Music, dat de grote concurrent van Spotify moet gaan worden. Daar heeft Paul natuurlijk wel een mening over!

Dit en meer zie je in een nieuwe aflevering van Uitbuiken! Volgende week zijn we natuurlijk weer terug!

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Ik zag dat de g4 binnen was! Heb hem ook gekocht als opvolger van me Nexus 5. Dat leer + kromming maken het een top toestel jn de hand en hij voelt robusteer aan dan de galaxy s6 (hierom heb ik hem ook gekocht).
    Prima scherm, ge-wel-di-ge camera. Die is echt awesome. 4.5 uur on screen time bij een normaal gebruikt (goed genoeg voor een dagje). Snel genoeg. Alleen de software is heeel erg wennen
    Wat vinden jullie. Goeie keuze?