Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Vouwbare iPad naam: hoe gaat de foldable heten?

Vouwbare iPad naam: hoe gaat de foldable heten?
Redactie

Apple heeft ons weer eens versteld doen staan met de onthulling van hun nieuwste technologische wonder: de vouwbare iPad! Althans: als we de geruchten mogen geloven. Maar hoe moet Apple deze nieuwe gadget nou noemen? We hebben wat ideeën voor ze.

Stukje creativiteit, stukje online tools gebruiken: wij kwamen tot dit lijstje originele namen. Of origineel: het zijn namen. Niets meer, niets minder.

  1. The FoldPad – Het is simpel en duidelijk, deze naam zegt precies waar het op staat. Het is een iPad die gevouwen kan worden, dus waarom niet gewoon The FoldPad?
  2. The iFold – Het is een knipoog naar de iconische iPod, maar dan in een vouwbare vorm. Het is kort, krachtig en gemakkelijk te onthouden. Wie weet kan Apple zelfs samenwerken met Calvin Klein om een ​​iFold-model uit te brengen.
  3. The FlexiPad – Apple heeft al een Flex-optie bij hun iPhone-lijn, dus waarom niet doorgaan met de trend? Het klinkt een beetje als een yogamat, maar hey, misschien kan Apple ook een samenwerking aangaan met Lululemon en een trendy FlexiPad Yoga Edition uitbrengen.
  4. The iFold Pro – Omdat alles beter wordt als je er “Pro” achter zet. Dit geeft de vouwbare iPad een professionelere uitstraling en laat zien dat deze iPad-serie serieus genomen moet worden.
  5. The BendyBoard – Oké, misschien is dit niet de meest serieuze optie, maar het klinkt wel leuk, toch? Plus, het klinkt als een surfplank of skateboard, dus Apple kan zich op de jongere generatie richten met deze naam.

Of Apple nu kiest voor een van deze namen of met iets heel nieuws komt, het is duidelijk dat de vouwbare iPad een nieuw tijdperk van technologie zal inluiden. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze innovatieve nieuwe gadget.

Tony Hawk met iets wat lijkt op een Bendyboard…