Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Apple Watch op je iPhone? Nu te downloaden

Apple Watch op je iPhone? Nu te downloaden
Dennis de Vries

Hoe lang duurt het nog voor we eens met die Apple Watch kunnen spelen? Veel te lang. Apple’s uurwerk staat pas ergens in 2015 gepland, dus hou je adem niet in. Om toch het gevoel te krijgen kun je de Apple Watch interface op je iPhone installeren.

De interface van de Apple Watch speelt al sinds de lancering in september tot de verbeelding. Handige ontwikkelaars en designers gingen direct aan de slag om het honingraat van kleurrijke bolletjes na te maken voor de iPhone. De beste poging heet Aeternum en is te downloaden in de onofficiele appstore Cydia. Moet je natuurlijk wel je iPhone gejailbreakt hebben.

Hoewel de Watch-interface er erg vrolijk uitziet, kan ik me niet voorstellen dat het ook erg handig is voor een groter scherm. Aeternum behoudt, anders dan soortgelijke probeersel, gelukkig nog wel de rij snelkoppelingen onderin het scherm en ook Spotlight-functionaliteit blijft werken. Het gebruik van mapjes moet je wel opgeven. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je iPhone om je pols binden, en je bent klaar voor 2015.
 

Video: Apple Watch op je iPhone? Zo ziet dat er uit