Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Britt Dekker bedankt: Telegram wordt een succes!

Telegram
Ger
  • Op 21 februari 2014

Sommige dingen zijn snel duidelijk. Als je voor het eerst je Tinderdate ziet en daar warme gevoelens bij krijgt, bijvoorbeeld. Of dat het Nederlands voetbalelftal verliest als Jetro Willems linksback staat. Maar bovenal dat BN’ers de voortrekkers zijn in de techwereld.

Na twee dagen Facebook-WhatsApp-reuring weten wij al een ding zeker: Telegram wordt, ondanks al het geleuter van al die zure techjournalisten, de nieuwe WhatsApp. En dan vragen jullie je af: waarom? Komt ‘ie.

 

Vertier ende vermaeck

Welke mensen houden deze aardbol draaiende? Wie brengen onze maatschappij de nodige vertier ende vermaeck? Wie hebben er voor gezorgd dat Albert Verlinde nog steeds dagelijks op tv is?

Juist. BN’ers. Als BN’ers massaal iets vinden, dan vinden wij dat ook. GIRO 555 en Serious Request varen wel bij onze obsessie met de bekende medemens. Dus als Toutes Bekend Nederland overstapt naar een nieuwe messengerservice, is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Jan met de Korte Achternaam dit ook omarmt.

En laat Draadbreuk nou net een goed gevuld adressenboekje hebben.

 

Britt Dekker

Lekker fotootje hoor, kun je niets van zeggen.

 

Wat blijkt? Zelfs de enige echte Britt Dekker is overgestapt op Telegram. Zelfs een chick met het IQ van een gemiddeld klaphek vindt het niet leuk dat Facebook WhatsApp heeft overgenomen.

En als Britt WhatsApp niet meer leuk vindt, dan kappen wij er ook gewoon mee. Wij zijn vanaf nu te vinden op Telegram. Samen met Britt. Ze heeft overigens, om de anonimiteit van haar ‘secure’ Telegram-account te waarborgen, inmiddels een nieuwe profielfoto. En nee, dit is geen grap.

 

Britt Dekker 2

Britt Dekker. Grappenkoningin.

 

Nu is het wachten tot we Britt tegenkomen op Tinder. Joehoe, ben je daar?

Reacties

  1. Sianto

    Lol, heb ook net Telegram, werkt super, en er stappen steeds meer mensen op over.