Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Vrouwen alert: hoi Samsung Level!

Audiolijn Samsung Level bekeken
Redactie

We zijn graag op de hoogte van het laatste nieuws. Elk persbericht spitten we door. Helaas is er in de wereld van de gadgets vaak wel een nadeel: het is vrij… seksloos. Geleuter over nieuwe subwoofers of een nieuwe chip op een grafische kaart, ja daar krijgen wij geen harde plasser van. Lang niet altijd nodig ook, soms zijn de gadgets leuk genoeg. Maar het persberichtje over de nieuwe Samsung Level-serie deed onze mannelijke hartje schaamteloos sneller kloppen. Fijne fotootjes van mooie vrouwen met hoofdtelefoons. Wie wil dat nu niet?

Samsung Level hoofdtelefoons

Ja, wij wisten het eigenlijk ook niet. Schijnbaar heeft Samsung een uitgebreide dvisie op het gebied van koptelefoons. Heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de fabrikant weleens ‘iets’ met smartphones doet en iedereen daar tegenwoordig muziek op draait. “Samsung weet hoe belangrijk muziek en audio in het leven van alledag is,” zo zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile Phones en Digital Imaging van Samsung Nederland in het persbericht. Toch fijn, dat Samsung dat weet.

Fijn ook dat Samsung weet dat mooie vrouwen mooi zijn. En dat wij daar dan een artikel aan wijden. Want dat doen wij gewoon, bij Draadbreuk. Wij presenteren Samsung’s level serie aan de hand van mooie dames. Komt ‘ie.

 1. Samsung Level On

Samsung Level On

 

Ziet er goed uit he? Die chi… ehh hoofdtelefoon? De Samsung Level On is een on-ear koptelefoon met, volgens Samsung, superieur draagcomfort en dito geluidsysteem. Ook heeft de audiogadget windreductie. Prijs: 150 euro. Oh je kunt ‘r in het zwart of wit krijgen. De Samsung Level On bedoelen we dan. Dat dat duidelijk is.

 

2. Samsung Level Over

Samsung Level Over

 

Kijk eens hoe deze vrouw met sproetjes staat te genieten. Niet gek ook, ze heeft de nieuwe Samsung Level Over headphone op. Deze bluetooth koptelefoon heeft tal van technische innovaties, waaronder 50 mm Dynamic Drive (?) en actieve ruisonderdrukking. Resultaat: fantastisch geluid. Moet dat geluid nog beter? Download dan de speciale Samsung Level App. Prijs van de Level Over: 150 euro. Beschikbaar vanaf half mei.

 

3. Samsung Level Box

bluetooth speaker Samsung Level Box

 

Drie deernes lachend in de zon. Wie wil dat nu niet? Alleen jammer dat die kerel erbij zit. Waarom draagt ‘ie trouwens een hoed? Is dat hip of zo? Goed, de dames stralen zo vanwege de Samsung Level Box, een premium bluetooth speaker, wat zoveel moet zijn als een Bose Soundlink Mobile slash UE Boom slash NudeAudio Move L – killer. Hij ziet er stijlvol uit en heeft een ingebouwde microfoon om in theorie gezellig met zijn allen iemand te bellen. Mocht je een NFC-smartphone hebben, dan is met een ’tap’ connectie (weliswaar via bluetooth) met je smartphone gemaakt. Vinden wij leuk, en dus gaan we de gadget reviewen. Speciaal voor jullie.  Hij kost overigens 179,99 euro en is er in donkergrijs en wit.

 

Hamvraag: welke van de drie kiezen jullie?

 

Reacties

  1. Martijn Gritter

    1 zowiezo 😉

  2. IkBenBrian

    De eerste! (Dus chick 1, niet die helemaal boven aan staat)