Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (33) met Samsung Galaxy S5

Ger
 • Op 28 april 2014

Zo. Dat was weer een zwaar weekend. De koning zit weer thuis op zijn troon, wij hebben inmiddels onze katers weg-ge-Ibuprofend en zijn weer helemaal fit om jullie te voorzien van het leukste gadgetprogramma van Nederland. In Uitbuiken bespreken Ger en Paul ditmaal de Samsung Galaxy S5, een uitgebreide trip naar London en er is nieuws over Atari. Atari? Ja, echt. Atari.

Welke gadgets komen er langs?

 • Samsung Galaxy S5: Paul is de trotse tijdelijke bezitter van deze nieuwe smartphone. Een videoreview is in de maak, maar hij legt al wel vast uit wat zijn eerste indruk van dit nieuwe toestel is.
 • Samsung Galaxy Gear 2: Het tweede horloge van Samsung dat moet doorgaan voor een wearable. Heeft zo’n horlogetelefoon toegevoegde waarde?
 • Samsung Galaxy Gear Fit: Alweer Samsung? Ja! Wat vinden we van deze fitnesswearable?
 • Sony 4K. Sony gaat 4K heel groot maken. TV’s, smartphones, camera’s. Elke nieuwe gadget moet wat met deze nieuwe bizar hoge resolutie. Ger was vorige week in Engeland en kreeg daar de complete selectie te zien. Heeft Sony gelijk?
 • LG G3: De telefoon die niet bestaat maar eigenlijk wel. Hij moet alleen nog effe officieel gelanceerd worden. Er zijn alweer meer feiten over dit vlaggenschip van de Aziatische fabrikant bekend. Welke precies?

Je ziet het in een nieuwe editie van Uitbuiken!

 

Tot volgende week!

 

Oh, en een reactie vinden we leuk. Altijd. 

Reacties

 1. stijn v brummelen

  Jammer hoor, dat van de 4k, want iedereen heeft ook een 4k TV thuis staan. Leuke aflevering, kijk er elke maandag naar uit.

 2. Jeroen den Otter

  Leuke video weer jongens! Nu uitbakken weer ‘normaal’ is, geen special, zijn er weer recente onderwerpen, super! Opmerking: Volgens mij was Ger vergeten om tijdens de laatste minuten de achtergrond muziek aan te zetten.

  • Draadbreuk

   Haha, scherp opgemerkt Jeroen.

   Simpele verklaring: 4K rendering is niet te doen op een Retinaatje. Dus toen ik dat stukje in de montage stopte kon ik niet checken of geluid weer helemaal soepel liep.
   Goed, kan gebeuren. Volgens mij keek de uitzending er niet slechter op, toch?

   Heeft ook wel z’n charme, dat 4K.