Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Winnen! Teufel Motiv B bluetooth speakerset

Winnen! Teufel Motiv B bluetooth speakerset
Redactie

Winnen doe je bij Draadbreuk. Tenminste, in dit geval. We hebben op de redactie een brute Teufel Motiv B bluetooth-speakerset ter waarde van €250 euro. En die sturen we op naar jou. Mits je even doet wat we zeggen, en een beetje geluk hebt.

Paul headbangt zich een hernia op de nieuwste rockband-waar-niemand-nog-van-gehoord-heeft. Ger gaat volledig op in de teksten van een of andere uitgerangeerde kleinkunst chansonnier. Dennis heeft ruzie met de buren vanwege gierende dubstep van B-kwaliteit en Bart stuitert over de redactie op de klanken van Charlie Lownoise en Mental Theo. Het is duidelijk, we hebben weer een audiosetje op de redactie. Twee zelfs! Eén Teufel Motiv B bluetooth speakerset kunnen we zelf uitproberen en voor de camera houden, de andere blijft gloednieuw in de doos en verloten we onder jullie. Hoe maak je kans? Hoe maak je meer kans en hoe maak je extra veel kans?

De Teufel Motiv B is een set van twee stevige speakers van Duitse makelij. Teufel heeft ons al eerder vrolijk gemaakt met prima geluidskwaliteit, de Motiv B belooft niets minder. Ook aan het design wordt flink wat aandacht besteed, dus ze zien er lekker uit. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact, een telefoon (of ander apparaat) met Bluetooth en flink wat muziek en flink wat geluk. Dan sturen we de Teufel Motiv B naar je op. Hoe kun je het geluk een handje helpen?

Teufel Motiv B winnen. Wat moet je doen?

 • 1x kans: Volg ons op Twitter. Niet alleen om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s en artikelen, ook voor andere techgerelateerde ongein die we tegen komen.
 • 2x kans: Like ons ook op Facebook. Dat zouden sowieso meer mensen moeten doen, al is het maar voor het unieke, nergens-anders-te-vinden, behind the scenes materiaal van onze redactie.
 • 3X kans: Abonneer op Youtube. Heb je dat nog niet gedaan? Ga je schamen. Nieuwe gadgets, epische reisvideo’s en straks tijdens de IFA previews van de tofste gloednieuwe gadgets.

Doe jij één van die dingen, dan zijn we blij en maak je kans. Doe jij alledrie? Dan gaat jouw naam ook drie keer in de hoge hoed waar we uiteindelijk de winnaar uit trekken en maak je dus meer kans. Volg je ons op Google+, dan halen we je naam er voor straf één keer uit (oké, dat is een grapje…). De winnaar maken we op 4 september bekend, semi-live vanuit het Teufel hoofdkantoor in Berlijn. We zijn daar toevallig toch. Nog meer informatie over deze prachtige hashtag winactie? Bekijk de vijftigste editie van onze tech- en gadgetshow Uitbuiken!

 

Teufel Motiv B winnen

Dit exemplaar, met koffievlekken en vette vingerafdrukken van Ger en Paul, gaat terug naar Teufel. Jij kunt een kraakverse winnen.

Reacties

 1. IkBenBrian

  Omg, omg omg! *meteen uit de kring gaan met draadbreuk*

 2. Ik ga gewoon diep, heel diep, ongegeneerd diep voor een actie als deze. Omdat het kan.

 3. Johan

  super actie

 4. Lekker, hoef niks te doen. Alle 3 de kanalen al vanaf het begin gevolgd / geliked / geabonneerd. Leuke actie!

 5. albertams

  Wat een super lelijke speaker set is dit zeg,
  zou hem voor me verdriet nog niet willen hebben !