Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (50!) met Kurio Phone, Teufel Motiv B en de IFA!

Paul Gersen

We buigen even heel diep voor onszelf en voor jullie, want dit is de vijftigste editie van Uitbuiken! En dat is speciaal, dus vonden we dat we alles uit de kast moesten halen. Wat Paul en Ger deze aflevering doen? We hebben live contact met onze eigen collega Dennis in Polen, bespreken wat we op de IFA gaan doen, behandelen de kiddo-phone van Kurio en geven een te gekke prijs weg!

Kurio Phone: smartphone voor kiddo’s

Als wij onze achtjarige buurjongen met een splinternieuwe iPhone zouden zien lopen, zouden wij een tikkeltje jaloers zijn. Kom op: zo’n gozer laat ‘m tien keer vallen en speelt er alleen spelletjes op, terwijl wij vrouwen dienen te contacteren. En oja, ouders zijn vaak ook niet gecharmeerd van het feit dat hun kinderen met een telefoon rondlopen. Het internet staat immers vol vieze plaatjes, vieze mannen en andere vieze dingen. De Kurio Phone moet aan die angst een einde maken: hij is dirty-proof, zullen we maar zeggen. Schadelijke content wordt geblokt en een tijd instellen hoelang je zoon of dochter met zijn telefoon bezig mag zijn. Ger en Paul hebben het ding op tafel en denken er het hunne van.

Huawei-, Nexus- en iPhone-nieuws

Natuurlijk is er weer nieuws van het heetst van de naald. Zo hebben we het over Huawei, dat geen toekomst ziet in Tizen en Windows Phone, blijkt de Nexus 6 geen Nexus 6 te gaan heten en is er ook weer een roddel over de iPhone 6. Genieten dus!

Draadbreuk hangt Sinterklaas uit

Potverdorie, wat zijn we ook een vriendelijke gasten. We kregen onlangs een setje blueaooth-speakers van Teufel opgestuurd, de Motiv B. Erg fijn, Pauls collega’s draaiden op een gegeven moment volledig door als hij weer op standje elf zijn muziek door het kantoor knalde. Hij wilde er eigenlijk niet meer vanaf, maar omdat Uitbuiken een jubileum viert, geven we deze luidsprekers weg! Wat je daarvoor moet doen? Ons volgen op Twitter. Liken op Facebook, aanmelden op YouTube. Enfin: je ziet het allemaal in de video.

Dit en meer in deze kakelverse aflevering van Uitbuiken. Volgende week nummer slaan we de maandag even over, maar zie je iedere dag (!) een nieuwe editie, rechtstreeks vanaf de IFA in Berlijn!

Reacties

  1. Frandroid

    En hoe zit dat nu met jullie snapchat :p?

  2. stijn v brummelen

    Gefeliciteerd, ik kan niet wachten tot de ifa afleveringen van “Ausbauchen”.