Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Vooruit met de geit: Goat Simulator uit voor Android en iOS

Goat Simulator
Bart
  • Op 17 september 2014

De meest idiote game van dit jaar is nu ook beschikbaar voor Android en iOS: Goat Simulator. Als een geit rondlopen en alles slopen wat voor je voeten komt. Gekker dan dit wordt het niet vrienden…

Goat Simulator kwam eerder dit jaar uit voor onder andere de pc en MAC en werd met wisselend succes onthaald. Het rondlopen als een geit en een enorme chaos veroorzaken werd door de één gezien als een zeer geslaagde humoristische variant op alle serieuze Tycoon en Simulator games, terwijl anderen het kansloze rommel vol met storende bugs vonden.

Ook de versies die nu zijn uitgebracht voor Android en iOS zitten vol met bugs. Tot groot genoegen van de ontwikkelaars overigens, die spreken van “hilarische fouten die we erin houden”. Zo kun je van elk hoopje poep een gebakje maken, natuurlijk. Alleen de fouten die er toe leiden dat het spel crasht zullen worden opgelost.

Van de ontwikkeling van het spel werd overigens een documentaire gemaakt die te zien is op YouTube en – jawel – onder deze tekst staat. Stukje service naar de lezers toe. Uit de docu blijkt dat niet iedereen bij Coffe Stain Studios, de ontwikkelaars van de game, heil zag in het project, maar uiteindelijk is het wel een enorme cultgame geworden.

Goat Simulator is beschikbaar voor iOS en Android en maakt je liefst vier euro en vijftig cent lichter. Om een sik van te krijgen.

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Totaal je geld niet waard. Een dag leuk. Heb er 4.50,- voor betaalt. Voor hetzelfde geld heb je veel leukere apps