Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Armin van Buuren gevaarlijk op interwebs

Hij oogt ook gevaarlijk
Bart
  • Op 17 september 2013

Armin van Buuren heeft Carice van Houten gewipt als meest gevaarlijke BN’er op het internet. Wanneer je de naam van de DJ intikt op een zoekmachine, zijn ruim vijftien procent van de resultaten gevaarlijk.

Dat blijkt uit de jaarlijkse ranglijst Most Dangerous Celebrities van virusscangoeroes McAfee. De zoekresultaten op ‘Armin van Buuren’ leveren in 15,5 procent van de gevallen pagina’s met malware, spam, phishing en andere cybergekkigheid op. Bij Carice van Houten ligt het percentage op 15 procent en de top drie wordt gecomplementeerd door Sylvie van der Vaart (9,5%). Internationaal gezien staat actrice (en dochter van) Lily Collins op één. Wij snappen wel waarom (oppassen hè!).

oh hoi

Oh, hoi Lily. Heb je MSN?

Cybercriminelen kijken naar Albert

Cybercrimineel. Het klinkt als een ideaal beroep: opereren in de krochten van het web en daar ongegeneerd een hoop geld uit de zakken van onwetende internetgebruikers kloppen. Maar alles heeft zijn keerzijde, zo blijkt maar weer. Cybercriminelen zijn namelijk vaste kijkers van RTL Boulevard, lezen de Weekend en Story van begin tot einde en F5’en de pagina van Wilma Nanninga op Telegraaf.nl tot in den treuren. En dat allemaal om in de gaten te houden naar welke BN’ers jij en ik zitten te gluren, om ons er vervolgens in te kunnen luizen. Lekker baantje heb je dan…