Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen met LG G4, roze iPhone 6S en Xperia Z4

De wandelgangen met LG G4, roze iPhone 6S en Xperia Z4
Dennis de Vries

Exclusieve telefoonroddels deden deze week de ronde. Zijn ze betrouwbaar? Geen idee. Zijn ze leuk? Nou, hoe leuk is een roze iPhone 6s? Of een gebogen LG G4? Best wel leuk toch? Uiteraard komt ook de Sony Xperia Z4 weer even voorbij in de geruchten van de afgelopen week.

LG G4 gekiekt

lg-g4-gerucht
Samsung heeft zijn Note 4 en Galaxy S6, HTC de One M9 en Apple moet nog even voort met de iPhone 6 Plus. Dus zijn alle ogen gericht op wat LG gaat doen. Er zit een opvolger van de G3 aan te komen en de verwachtingen zijn hooggespannen. Gelukkig vingen we wat roddels op over wat mogelijk deze LG G4 zou zijn, inclusief plaatje. Natuurlijk zitten de knoppen weer netjes op de achterkant, zoals we gewend zijn (dat is een leugen, we zijn er nog steeds niet aan gewend). Ook heeft de LG G4 een Snapdragon 810 processor en 3GB aan RAM. Heuh…als we de geruchten moeten geloven natuurlijk.

Is hij nou gebogen, net als de LG G Flex 2? Hmmm, het beeldscherm lijkt wel gewoon recht te zijn, niet? De achterkant is dan wel lekker banaanerig. We wachten af.

 

Apple iPhone 6S met Force Touch

De geruchtenmolen draait op mysterieuze wijze soms. Dat er voorafgaand aan een evenement van een fabrikant vee geruchten de ronde doen, is ergens wel logisch. Er zitten nieuwe producten aan te komen, iedereen wil daar over mee speculeren. Maar als die produchten dan gepresenteerd zijn en er niet meer gespeculeerd hoeft te worden, zou je zeggen dat het rustig blijft toch? Mis. Nog geen week na het Apple ‘Spring Forward’ evenement gonst het alweer van de geruchten over een nieuwe iPhone. Die zou volgens de Wall Street Journal namelijk Force Touch technologie krijgen, waardoor het beeldscherm onderscheid kan maken tussen een harde tik en een zachte aanraking. Dat klinkt ontzettend aannemelijk overigens. De Apple Watch heeft deze technologie ook en sinds maandag is de trackpad van de Macbook er ook van voorzien.

Maar…maar…hij wordt toch wel in het goud gemaakt nog? Ha! Het wordt nog beter. Hetzelfde artikel van de WSJ meldt ook dat een roze iPhone 6S in de maak is. Roze! Die foto bovenaan is overigens gewoon een roze smartphonehoesje hoor. Je moet wat.

 

Sony Xperia Z4 gekiekt

sony-xperia-z4
Op een gegeven moment moet Sony maar gewoon die Xperia Z4 in de winkels leggen hoor. Vorige week konden we al uitgebreid gluren naar de behuizing, de specs liggen al maanden op straat en nu kwam er weer een persrender online. Op het Chinese sociale netwerk Weibo verscheen kort een afbeelding van een onbekend Sony toestel en om het onszelf makkelijk te maken nemen we gewoon even aan dat het om de Xperia Z4 gaat. Laten we alleen wel hopen dat de afbeelding in elkaar is geknutseld door een stagiair die inmiddels met een dikke onvoldoende het jaar overdoet, want het ziet er niet uit. Het zijn wat op elkaar geplakte rechthoekjes en hier en daar een textuur die de illusie van metaal moet geven.

Je denkt toch niet echt dat dit de Sony Xperia Z4 is? Nee, geen moment. Maar daar ging het in de wandelgangen wel over, dus schrijven we dat hier gewoon op. Doe er verder mee wat je zelf wilt.