Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (76) met LG G4 in Barcelona!

Redactie

Het is maandagavond en dus tijd voor een nieuwe aflevering Uitbuiken, live vanuit ehh… de hotelkamer van Ger in Barcelona! Want waar normaal Draadbreuk een heuse (sterk geimproviseerde maar wel degelijke echte) studio betrekt voor een kraakverse aflevering van ’s werelds leukste tech- en gadgetshow, is vandaag redacteur Ger op pad met Philips.

Het bedrijf introduceert een hoop nieuwe tv’s en daar moeten we natuurlijk bij zijn. Goed, daar gaat het gek genoeg vandaag helemaal niet over. Wij vroegen ons laatst op het MWC af? Wat is nou eigenlijk de beste telefoon. We wisten het niet, maar Ger heeft er een mening over: de LG G3. En dus verwacht de beste kerel een hoop van de nieuwe LG G4. Gevolg: een korte bespreking en mening over dit ding.

Hamvraag: wat hopen jullie te zien in de LG G4? Laat het weten! Wij zijn altijd benieuwd naar jullie reacties.

Nu neemt Ger een Estrella. Da’s Spaans bier.
Groeten.

 

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Ik ben benieuwd naar de prijs van de G4. Me nexus 5 is redelijk kapot. Dus een nieuwe mag wel binnen nu en 6 maanden komen. Alleen €750,- voor de One m9 en Galaxy s6, da vind ik net te veel. Als dit gewoon een high end toestel voor 550 euro, wat acceptabel is voor mij, vind ik het prima. Dan ben ik inderdaad wel benieuwd. Anders maar op de Oneplus Two wachten of een Moto x (2015), want hout vind ik ook heel sexy.