Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen met Galaxy S7 Plus, Lumia 850 en Nintendo

samsung galaxy s7 plus
Dennis de Vries

Liefhebbers van tech-geruchten zullen zich uitstekend vermaken. Zowel de grote Twitter-lekkers OnLeaks en EvLeaks slingerden deze week leuke roddels de ether in over de Samsung Galaxy S7 en Lumia 850. En we krijgen wellicht een kijkje in de keuken van Nintendo.

 

Microsoft Honjo

Iedereen die denkt dat het leven van een techjournalist aan elkaar hangt van het uitpakken van gloednieuwe gadgets en lanceerfeestjes met BN-ers, kan nu met beide benen op de grond komen. Voor veel techbloggers bestaat 90 procent van het werk uit het volgen van figuren als evleaks op Twitter, om elke natte scheet van hen uit te werken tot content. Zo ook afgelopen week, toen de beste man een foto twitterde van een nog niet aangekondigde smartphone. Het gaat vermoedelijk om de Lumia 850, maar zeker weten doen we het niet. Het bijschrift bestond uit één woord: ‘Honjo’.
Knappe jongen die daar een heel artikel uit weet te krijgen Precies. Ik hou het na deze ene alinea lekker gezien. Honjoooo!

 

Galaxy S7 Plus in ‘volle glorie’


Kijk toch eens naar bovenstaand filmpje. Dat is de Samsung Galaxy S7….vermoeden we. De beelden zijn afkomstig van de aartsvijand van evleaks, onleaks. Die stopt tegenwoordig alle informatie van zijn totaal niet bekende maar superbetrouwbare bronnen in een gelikte 3D-render. Het resultaat is, zoals je hierboven ziet, een geanimeerde Galaxy S6.
Is er helemaal niets nieuws te zien aan het toestel? Wat we kunnen afleiden is dat de Galaxy S7 geen USB-C aansluiting krijgt en ook geen ruimte heeft voor een MicroSD kaartje. Jammerrr.

 

Wordt dit de nieuwe Nintendo controller?

nx_patent_3
Sony en Microsoft houden het nog bij de traditionele controllers, bij Nintendo zijn ze daar allang vanaf gestapt. De Wii deed ons in het rond zwaaien met Nunchuks terwijl we met de Wii U zaten te gamen met een tablet in de hand. De kans is groot dat we voor de komende Nintendo NX console weer iets geks handen geduwd krijgen. Zo heeft de console-maker een patent gekregen op een controller waarvan de voorkant volledig beslagen wordt door touchscreen. Daar moeten niet alleen de knoppen op getoond worden, maar ook extra elementen van de game.
Ziet er spannend uit. Komt dit er echt? Dat is altijd maar de vraag. Grote bedrijven vragen heel veel patenten aan, een klein deel wordt er maar daadwerkelijk van gebruikt. Maar deze ziet er dan wel weer leuk uit.