Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Tinder: The Movie

Tinder: The Movie
Ger
  • Op 20 mei 2014

Zo’n beetje iedereen die weleens op Draadbreuk is geweest heeft vermoedelijk het Tinder Tips artikel gelezen. Tinder is belachelijk populair geworden en heel wat relaties zijn ontstaan na een heuse match op dit sociale platform. Maar Tinder is ook voer voor grappen. Soms zelfs goede grappen. Zoals Tinder: The Movie. 

Hebben jullie allemaal The Social Network gezien? De film gebaseerd op de start van Facebook was een wereldwijde bioscoophit, niet in de minste plaats omdat Justin Timberlake en Jesse Eisenberg de pannen van het dak af acteren. Ook het script was ronduit briljant. Er zijn zo enkele quotes die iedereen kan oplepelen. Justin Timberlake die in hoogst eigen persoon Zuckerbergs sociale medium hernoemt: “Lose the The, just Facebook.

Dat soort citaatjes vinden we allemaal terug in een door Bad Weather Films gemaakte parodie over Tinder. In de trailer zien we een socially awkward jongetje dat graag nieuwe vrouwen wil ontmoeten en daar een app voor bedenkt: Tinder.

De film zal er natuurlijk nooit komen, maar wij moesten hier op de bruisende Draadbreuk-redactie allemaal hard lachen om de parodie-trailer.

Tinder: The Movie Trailer

Tags