Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

5 redenen om de Samsung Galaxy S7 te kopen

Bart
  • Op 24 februari 2016

De Samsung Galaxy S7 is gepresenteerd, maar wat moeten we nou eigenlijk van dat ding vinden? Draadbreuk zet in twee video’s de vijf plus- én de vijf minpunten op een rij. Bart heeft een aantal positieve zaken gevonden, terwijl Paul met de botte bijl in de weer gaat. In deze video: de 5 redenen om de Samsung Galaxy S7 wél te kopen.

Reden 1: IP68-normering

IP68 is een moeilijke term voor: dit toestel kan tegen een stootje en een spat water. Dat is al goed nieuws, maar het beste nieuws is dat Samsung dat doet zonder irritante klepjes. Geen gezeur dus als je een koptelefoon wilt aansluiten of je de boel wilt opladen. Driewerf hulde. Hulde, hulde hulde, dus.

 

Samsung Galaxy S7 kopen

 

Reden 2: de camera

De camera is – what else is new – nóg beter dan die van de Galaxy S6. Maar dan echt, zo ondervond Ger tijdens een sneak preview van het toestel in Madurodam. Vooral in het donker zijn de resultaten uitstekend. Je wilt bewijs? Je krijgt bewijs. Moet je wel even HIERRRR klikken.

Reden 3: het design

Enorme dooddoener, maar de Galaxy S7 ziet er gewoon weer heel lekker uit. Oké, over smaak valt te twisten, subjectiviteit en al die andere ongein – maar wie deze telefoon lelijk vindt moet een afspraak laten maken bij de lokale opticien.

 

Samsung Galaxy S7 kopen

 

Reden 4: minder bloatware

Op de Galaxy S7 staat niet zo veel van die apps waar je geen hol aan hebt. Of, zoals ik het in de video zeg: “Er is is nog meer minder bloatware“. Enfin, je snapt wat ik begrijp. Er is dus weinig crap op het toestel te vinden.

Reden 5: MicroSD!

Tijdens de presentatie werd het gebracht als het achtste wereldwonder: de Galaxy S7 heeft een ingang voor een MicroSD-kaart. “Welkom in 2016, Samsung”, hoor ik je nu denken. Klopt als een bus, maar het is wel heel erg lekker dat dit toestel uitgebreid kan worden met een kaartje van 128GB. Extra ruimte voor muziek, meer kaarten voor je navigatiesoftware en nog meer vakantiekiekjes die je altijd in de buurt hebt

Samsung Galaxy S7 kopen: wel of niet?

Ben je het totaal niet met mij eens? Denk je na deze vijf punten dat de Galaxy S7 niet de moeite van het kopen waard is? Dan kun je collega Paul de hand schudden. Hij gaat in deze video met vijf redenen om de Samsung Galaxy S7 níet te kopen met de botte bijl los op het toestel. Pak de popcorn en cola, want dit ga je leuk vinden.