Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Acer Liquid M220 vs. Samsung Galaxy S6 Edge

Acer Liquid M220 vs. Samsung Galaxy S6 Edge
Ger
  • Op 2 maart 2015

Acer is normaal niet een merk waar wij bij staan te juichen als het om smartphones gaat. Goedkope rommel waar je niets aan hebt, meestal. Maar als een telefoon slechts 79 euro (!) gaat kosten, zijn wij geïntrigeerd. De Acer Liquid M220 is een Windows Phone 8.1-telefoon die de concurrentie aan moet gaan met de Lumia 435.

Oké, we hebben het toestel nog niet live gezien, dat hopen we een dezer dagen te doen, maar de Liquid M220 klinkt aan alle kanten veelbelovend. Waar telefoons momenteel duurder zijn dan de Tesla van Vincent Everts, is een ultieme prijsvechter ook weleens fijn. Ziehier: de Liquid M220.

De Acer Liquid M220 heeft een 4 inch display met een resolutie van 480 x 800 pixels, 1,2 Ghz dual-core processor en 4GB intern geheugen aan boord. Mocht je nog wat snapshots willen schieten, dan kan dat met een 5 megapixelcamera op de achter- en een 2 megapixelselfiecam op de voorkant.

Acer Liquid M220 vs. Samsung Galaxy S6 Edge

Het zijn weinig spectaculaire cijfers natuurlijk, maar met 80 euro kost het ding echt helemaal geen reet. Het is toch een verschil met de duizend euro wat je voor een gemiddelde Samsung tegenwoordig neertelt (Galaxy S6 Edge, ahum…).

Zo maar drie dingen die je kunt doen als je besluit die 920 euro te besparen en deze unit gewoon aan te schaffen in plaats van zo’n overpricede randjestelefoon:

  • Een knettergeile ultrabook;
  • Twee maanden huur;
  • Een goede vijftien keer stevig in de kroeg zitten. Maak daar dertig keer van als je laffe studentenkroeg zit.

Aankomende week gaan we de Acer Liquid M220 effe beter bekijken. Houd onze site daarvoor in de gaten.

liquidm220prodcut

 

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Altijd leuk als een reserve telefoon ofzo, 80 euro is echt niets. Echter prefereer ik het design van de Lumia 435.