Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen: HTC One M9 & Samsung Galaxy S6 Edge

De wandelgangen: HTC One M9 & Samsung Galaxy S6 Edge
Dennis de Vries

Hoeveel nieuwsberichten kun je over een telefoontje maken, voordat het toestel daadwerkelijk gelanceerd is? Dat gaan we de komende weken tot aan het MWC uitvinden. Het antwoord is vast: “fokking veel”, want ook deze week maken de Samsung Galaxy S6 en HTC One M9 weer hun opwachting in de wandelgangen.

 

Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

Standaard reactie bij het zien van een nieuwe Galaxy-telefoon: “Prima ding hoor, maar dat plastic….gadver”. Samsung was wel een beetje klaar met gemekker. Als we de nieuwste geruchten moeten geloven wordt de Samsung Galaxy S6 dan ook vervaardigd uit glas en metaal. Het frame zou van stevig metaal moeten worden, de achterkant krijgt iets waarvan we denken dat het de laatste versie van Gorilla Glass is. De bron komt uit Korea, dus die geloven we meteen.

Krijgt ie ook zo’n lekker randje? Volgens Sammobile komt er ook een ‘Edge’ variant van de Galaxy S6. Met niet één, maar twee gebogen randjes! Net als die LG dus.

 

Nieuw HTC One M9 ziet er uit als HTC One

htconem9
Vorige week kondigde HTC aan dat ze op het MWC iets nieuws gaan laten zien. Wat dat is, dat lekte deze week uit via Nowhereelse. Duidelijke foto’s van wat de HTC One M9 moet zijn. De Franse site publiceert regelmatig foto’s van stukken metaal en claimt dan dat het een nieuw toestel is. Nu zijn het ook daadwerkelijk foto’s van een smartphone. Het apparaat ziet er verdacht veel uit als de HTC One M8, dus als dit klopt dat zit er weinig revolutionairs aan te komen bij HTC. Wel is te zien dat die gekke dual-camera nu gewoon vervangen is voor een normaal exemplaar. Dat kan alleen maar een voordeel zijn.

Hoe zit het met de HTC Hima, komt die ook nog? Hima is een codenaam voor de One M9, zo zegt men. Dit ís dus de HTC Hima.

 

Nog meer HTC One M9’s!

Eén M9 is geen M9, daarom komen er nog meer varianten uit van dit toestel. Tenminste, als de berichten van @upleaks kloppen. Het zou gaan om een grotere versie van HTC Hima, de Hima_Ultra. De iPhone 6 en 6 Plus route, zeg maar. Denk je alles gehad te hebben, wordt er ook nog gesproken over de Hima_Ace, die nóg weer groter zou zijn.

 

 

 

Driemaal is scheepsrecht! En verwarrend! Na de One en de One (M8) nu de One (M9). En die vervolgens in drievoud uitbrengen, met bijbehorende verwarrende namen. Top.