Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (70) met enorm veel gadgets en felicitaties!

Paul Gersen

Op de middelbare school waren we niet goed in wiskunde en daarom zijn we de journalistiek ingerold. Dat we niet kunnen tellen, ligt daaraan. Deze week was het de zeventigste aflevering van Uitbuiken en niet vorige week. Excuses! Ger en Paul laten zich er niet door ontmoedigen, want het is weer gadgets galore op tafel. Hoofdtelefoons, heel veel hoofdtelefoons, en handschoenen. En een Paul die een jaartje ouder is. Wat wil je nog meer?

Hoofdtelefoon-polonaise!

Pauls oproep aan fabrikanten om eens hoofdtelefoons te sturen die niet binnen een paar maanden er even bij liggen als de pols van Ger was niet aan dovemansoren gericht. Nog steeds proberen merken een wit voetje te halen en zenden ze exemplaren toe. Deze keer heeft Paul de AKG Y-50 en de Sony MDR-1A meegenomen. Qua geluid prima apparaten, qua uiterlijk ook. En toch heeft onze beste man wat te klagen. Terecht? Oordeel zelf.

Samsung Galaxy S6 met randjes en hete processoren

We ontkomen natuurlijk niet aan het nieuws. Zo hoorden we dat er waarschijnlijk een Samsung Galaxy S6 Edge aankomt, met rare randjes dus. De jongens zijn gematigd positief, maar de grote vraag: hoe moeten we ‘m in hemelsnaar vasthouden? Daarbij schijnen er problemen te zijn met de Snapdragon 810-processor. Of toch niet? Je hoort het in Uitbuiken!

Dat rare ding van LG is terug!

Ger zat de afgelopen week in een regenachtig Lissabon, waar LG eens flink uitpakte. Hij nam de opvolger mee van, euh, ja, wat was het ook alweer? Een halsband? een ketting? Een hoofdtelefoon? Paul en Ger vinden het nog steeds een onding, maar de ingebouwde oordopjes van de HBS-900 van LG zijn dan wel weer geinig. Ook leuk: modieuze handschoenen waarmee je in het koude weer toch je smartphone mee kunt bedienen, met dank aan Mujjo. Die waren er natuurlijk al een tijdje, maar meestal zagen ze er niet uit. Ger laat zien dat het ook anders kan en gedraagt zich even als een echte Michael Jackson.

Dit en nog veel meer in deze aflevering van Uitbuiken! Tot volgende week, dan hebben we weer een gloednieuwe!