Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Draadbreuk Unpacked 2016: dit kregen we mee! (video)

Draadbreuk Unpacked 2016: dit kregen we mee! (video)
Paul Gersen

Traditiegetrouw (want sinds 2015) beleeft Draadbreuk op het MWC te Barcelona zijn eigen event: Draadbreuk Unpacked. In het kort komt het op het volgende neer: de redactie drinkt bier en daarna gaat Paul de goodiebags uitpakken, om daarna te beslissen of we er een en ander van gaan weggeven. En jawel: Draadbreuk Unpacked was vannacht! En dit zat er in de tasjes!

Allereerst hadden we de die mysterieuze box van Samsung, die we gisteren op dat eigen evenementje kregen. Je weet wel, dat persdingetje waar iedereen een VR-bril op zijn neus kreeg. Wat zou er toch in die doosjes zitten?

Samsung Gear VR winnen?

En we waren natuurlijk bij de persconferentie van Wiko, waar we bizarre dingen meemaakten, maar toch een tasje met goodies aan overhielden. Paul legt ze even op tafel.

Nu is natuurlijk de grote vraag: gaat Draadbreuk deze prijzen ook weg doen? Het antwoord is: yes! Ergens deze week gaan we een te gekke prijsvraag via social media uitschrijven en maak jij kans op die VR-bril van Samsung of dat tasje. Houd onze socials dus in de gaten!

En welke in het bijzonder: snapchat. Waarom? Omdat dat vooralsnog het enige medium is waar geen huisvrouwen de hele dag op winacties zitten te liken. Volg je ons nog niet: draadbreuk, jawel, dat is ons account. Meer info? Zie de video hieronder.

De leukste video van het MWC 2016. Vinden we zelf 

Reacties

  1. Ik kijk nu al uit naar die prijsvraag! ?

    • Dave de Voogt

      Ik ook. Ook al snap ik snapchat niet helemaal whuhahaha. Suc6 met de prijsvraag

  2. Stefan Woerdman

    Kijk nu al uit naar de prijsvraag