Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Hosin maakt onze droom werkelijkheid (video)

Ger
  • Op 4 maart 2015

Wij hebben nogal een mening over smartphones. Maar een recensent is toch ergens altijd een beetje sneu. Een roepende van de zijlijn. Dus toen we na uitgebreide research op de beursvloer terechtkwamen bij Hosin uit China, werden we enthousiast. Wij gaan een Draadbreukfoon uitbrengen en daar ongenadig veel munten mee binnenharken.

Voor de goede orde: we hadden zelf ook nog nooit van Hosin gehoord, maar liepen toevallig langs de ietwat sneue stand. Onze aandacht werd gewekt door een tafel vol merkloze telefoons en wat daarna volgde was een ontmoeting die ons enorm rijk gaat maken. We zoeken alleen nog iemand die een paar ton wil investeren in de epische Draadbreukfoon.

Het verhaal? Hosin heeft een enorme lading standaard ‘merkloze’ Android-telefoons, allen – naar goed Chinees gebruik – sprekend lijkend op dure toppers. Deze toestellen hebben op de achterzijde ruimte voor een eigen naam: je bedrijf, kat, tekkel of – beter nog – Draadbreuk. Mocht je het helemaal gek willen maken, dan is het zelfs mogelijk om een persoonlijk Android-thema te krijgen, bijvoorbeeld in je lievelingkleuren.

Draadbreukfoon dankzij Hosin!

Klinkt allemaal goed, zeker als je hoort dat de toestellen variëren van een paar tientjes tot net iets meer dan honderd euro. Het houdt qua specs allemaal niet over, maar de eerste de beste techsneuneus die het in zijn hoofd haalt om onze Draadbreukfoon af te zeiken pakken we. Hard.

Er zit nog één addertje onder het gras. Je moet namelijk minimaal vijfduizend toestellen afnemen, wat een investering van een paar ton oplevert. Nou is ons toestel straks niet aan te slepen en gaan we hemeltergend rijk worden, maar voorlopig hebben we die munten niet. Misschien moeten we een Kickstarter-campagne starten voor de Draadbreukfoon. Enfin, U hoort nog van ons.

Reacties

  1. Juda Teune

    Sorry… Maar kan ik dan echt mijn eigen smartphone (phabelet) ontwerpen en laten maken?! Ik kan het bijna niet geloven!

    • Dennis de Vries

      Dat kan. Echt. Maarrrrr….het wordt pas een beetje de moeite waard als je een hele pallet van die dingen bestelt. Ik denk niet dat ze enkele stuks kunnen maken. :S