Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Nu al iPhone 6 reviews online

apple event iphone 6
Ger
  • Op 8 september 2014

Morgen is het zover: dan lanceert Apple de nieuwe iPhone 6. Over de specificaties en het uiterlijk is al belachelijk veel gezegd en geschreven. Het wordt hoog tijd dat het toestel er daadwerkelijk komt. En blijkbaar vinden andere techblogs dat ook, want die gooien al doodleuk hun uitgebreide iPhone 6 review in video’s online.

Het voor ons volstrekt onbekende YouTube-kanaal van het al zo even onbekende TheTechGadget.com heeft liefst vier uitgebreide video’s online gezet waarin Apple’s nieuwe smartphone flink onder de loep genomen wordt. Inclusief absurdistische muziek. Heel veel conclusies willen we er niet uit trekken – laten we lekker een dagje wachten totdat we alle feiten weten – maar het is wel zo dat hierdoor de iPhone 6-koorts wordt aangewakkerd. En dat terwijl we amper bekomen zijn van elektronicabeurs IFA in Berlijn.

Hieronder een van de vier video’s. Kijk en huiver naar deze nog geen minuut durende uitgebreide ‘iphone 6 review’.

Zelf iPhone 6 lancering kijken?

Morgen om 19:00 Nederlandse tijd maakt Apple aan ons lijden een einde door eindelijk hun iPhone 6 te presenteren. En misschien doen ze er nog wel een iWatch bij ook. Je kunt het allemaal live meemaken, zonder naar Cupertino af te reizen. Dat is de magie van internet. Apple streamt de keynote van begin tot eind live, dus hoef je niets te missen. Tenminste….als je een Mac, Apple TV of iOS apparaat hebt en de boel op Safari bekijkt. Gebruik je een andere browser of – het zal toch niet waar zijn – überhaupt geen Apple product, dan zak je er wat Apple betreft maar lekker in.

>> Klik hier voor de live stream van de iPhone 6 en iWatch lancering.

Reacties

  1. Eenmothafuckingkaasschaaf

    Toch is er een manier om ook op windows te kijken:

    http://www.extremetech.com/extreme/189528-how-to-watch-apples-iphone-6-event-live-stream-on-windows-and-android

    Bedank me later :)…