Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Kan de Samsung Galaxy S6 Edge stuk?

galaxy note 6
Dennis de Vries

Zoals je vanmiddag in Uitbuiken kunt zien heeft Ger de Samsung Galaxy S6 Edge in handen. Of hij er blij mee is of niet laat ik even in het midden, maar hij is er in ieder geval zuinig op en dat zegt al heel wat. Maar hoe zuinig moet je op zo’n kapitale gadget zijn?

Niet heel erg zuinig, zo blijkt uit een video die vandaag opdook. Daarop is te zien hoe een Aziatische mevrouw de Galaxy S6 als een dolle op de vloer gooit. Het doet gewoon fysiek pijn als je ziet hoe hard ze los gaat op de smartphone. Nergens voor nodig. Het indrukwekkende is dat het beeldscherm geen krasje lijkt te vertonen. Antwoord op bovenstaande vraag lijkt voorlopig dus: neen.

 

BREKEND: slopert krijgt SGS6 Edge niet stuk.

 

Protip: wees gewoon zuinig op je Galaxy S6 Edge

Nu is deze aanpak natuurlijk zo wetenschappelijk als wanneer je een bejaarde in een stromende rivier gooit en daaruit concludeert dat de mens niet in staat is om te zwemmen. Het zegt helemaal niets. Uiteindelijk weten we allemaal hoe dit riedeltje gaat. Hoezeer Corning, de fabrikant van het Gorilla Glass, ook zegt dat hun materiaal superstevig is. En hoezeer Samsung ook zegt dat ze gebruik maken van duurzaam materiaal. En hoeveel van dit soort dubieuze videootjes er ook op internet verschijnen (en dat zijn er inmiddels al aardig wat), als jij jouw Galaxy S6 Edge een keertje van een heel kleine afstand laat stuiteren dan is het waarschijnlijk einde verhaal. Dan komt hij met een nét verkeerd hoekje op nét een verkeerd randje terecht en bekijk je Draadbreuk door een gedetailleerd web van barsten.

Ook daarvan kun je binnenkort op Youtube ongetwijfeld tientallen video’s van bekijken. Wij houden ‘m heel.

Reacties

  1. job

    Ger, probeer ut is met die van jou 🙂